Nov 13, 2012Found in

001

Mulla on aina jostain syystä kiehunut päässä, kun joku on ilmoittanut poistaneensa kaikki blogipostaukset, koska haluaa aloittaa "puhtaalta pöydältä". No kappas, mitähän tässä just itse tein. En tiedä, tuli vain semmonen olo että vähän hävetti ne vuonna 2010 tehdyt (ja vähän uudemmatkin) postaukset.

Olen tässä jo joitakin kuukausia kärsinyt pienestä motivaatio- ja inspiraatiovajeesta tämän blogin pitämisen suhteen, eikä mulle ole oikeastaan vieläkään ihan täysin selvinnyt, että mitä tälle nyt alkais tekemään.

Halusin myös poistaa vanhat postaukset sen takia, etten tykännyt kaikista vanhoista kuvista enkä myöskään siitä, että niitä oli paljon eri kokoisia ja ne näytti muutenkin semmoselta sillisalaatilta muokkauksineen kaikkineen.

Ensinnä haluaisin saada kuitenkin ulkoasun kuntoon. Sitten vois miettiä, että mitä tässä kirjottelis. En haluais kirjotella tavallaan itestäni niin paljon kuin ennen. Tiedän, että minun musiikkimakuni on täysin moitteeton, joten olis tosi mukava jakaa tännekin vähän runsaammissa määrin mahtavia kappaleita teidänkin kuunneltavaksi. Ja tietty haluaisin entiseen tapaan lappaa aina vähän valokuviakin sekaan. Nyt tosin pari viime kuukautta onkin ollut sen valokuvaamisen saralla melkoista kuivakautta, koska ei ole tullut mieleenkään koskea kameraan työharjoittelupaikalta palattuani, kun siellä sitä tulee pyöriteltyä käsissä (vähän liioitellusti) seitsemän ja puoli tuntia päivässä. Okei, on sitä muutakin tehty ja oon tykännyt kaikista työtehtävistäni. Ja koska katson vain hyviä elokuvia, voisin mainita silloin tällöin niistäkin. Koska hyviä elokuvia kannattaa katsoa.

Parin viikon päästä on kuitenkin paluu taas lukiolle ja elämä ainakin kulkemisen puolesta normalisoituu. Toisin sanoen Kemissä kulkeminen lakkaa nyt vähäksi aikaa. Mulla on vain muutama kurssi ens jaksossa, joten ehkäpä luppoaikana saisin siis herätettyä tätäkin hommaa vähän henkiin.

Mutta kattoo ny! Kaikki on vielä vähän auki.

2 comments:

  1. Jutan täydellinen musiikki- ja elokuvamaku ;)) Nii ja kiva kielikoruheru kuva :--D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.