Dec 18, 2012Found in

010

Photobucket
Sain viime perjantaina yllärikirjeen Belgiasta. Eräs tyttö, joka oli laittanu mulle kirjeen Postcrossingin kautta, halus kirjottaa mulle uudelleen. Ja sain vielä Jake Gyllenhaalin kuvalla varustetun kortinkin! Olisin halunnut tehdä sille jonkun kivan ja nätin kirjeen, mutta jostain syystä kivoja kirjepapereita tai -kuoria ei löydy enää mistään?!
Photobucket
Tein itselleni tuossa yks päivä kanasalaattia. Tämän oli tarkoitus olla semmonen nälkää herättävä kuva, koska niitä on aina niin kiva katella blogeista, mutta tuo kyllä näyttää aika limaselta. No oli miten oli, hyvälle se maistui!
Photobucket
Juhlittiin Miikan 18-vuotissynttäreitä tuossa reilu viikko sitten. Minun piti näyttää tältä, mutta kuten aina, tulin siihen tulokseen, että näytän vähän mieheltä. Vähän liikaa. En rohjennut pitää tuota keskijakaustakaan. Vaatteet oli kuitenkin samat! Tykkään tuosta paidasta, vaikka kuvasta ei kyllä taida saada mitään selvää.

Joka ikinen joulu joudun tekemään jotain, mikä horjuttaa minun henkistä balanssia ja aika pahasti. Nimittäin paketoimaan joululahjoja. Pari päivää sitten paketoin mm. glögipullon ja karkkirasian ja voin kertoa että kyseisten objektien peittäminen paperilla oli aika helvetillinen savotta. Ja kun sen oman työn tuloksen näkee niin tekee lähinnä mieli itkeä. Ja kun ne paperit kuitenkin revitään säälimättä pois ja rytätään pieneksi mytyksi ja laitetaan roskiin.. Paperin (ja elämän) tuhlausta koko paketointi :-(

2 comments:

  1. JAA eikö meikän kirjepaperit kelvannu... >:( "näytän vähän mieheltä" joooooooooooooooooooooooopa joo

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ne on jo käytetty! :-DD Nyt jouduin käyttään jotaki renesanssiaikaisia hevospapereita, how cool is that? Ja pure manhood, kato ny

      Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.