Jan 10, 2013Found in

016

Mulla ei ollut kyllä suunnitelmissa tehdä tämmöstä mitälie vuosikatsausta, sillä nämä on jotenki puuduttavan tylsiä, mutta koska koulujutut on vielä tylsempiä niin miksikäs ei.
PhotobucketTammikuu oli vähän ikävä kuukausi muistaakseni, tapahtui kaikenlaista harmillista. Mutta juhlittiin ainakin Aleksin synttäreitä ja siellä taidettiin syyä hyvää tortillaa (tai no, pahaa tortillaa nyt ei ole olemassakaan) ja katsottiin Klovni joka oli ihan sairas ja hauska.
PhotobucketHelmikuussa oli Riinan synttärit ja käytiin Riinan ja Aleksin kanssa Oulussa. Alkoi arktinen tuotanto. Aloitin autokoulun ja en muista mitä muuta.
PhotobucketKäytiin hiihtolomalla Jennan kanssa Ylläksellä ja sieltä palattuani lähin heti seuraavana päivänä luokan kanssa Muonioon kouluhommiin. Oli kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen (mutta hauska!) reissu. Käytiin myös Kaustisella Lotan luona. Tässä kuussa taisin saada puhelun seitsemältä sunnuntaiaamuna eräältä ystävältä, josta olin ollut jo kuukausia kamalan huolissani. Helpotti.
PhotobucketHuhtikuussa taisi alkaa lukiojakso joka oli tavallaan ihan kamala, sillä mulla oli seitsemän kurssia. Hyi. En kyllä tosiaankaan muista tapahtuiko mitään mainitsemisen arvoista.
PhotobucketToukokuussa edelleen lukio jatkui ja stressasi ihan kamalasti, mutta kaikista kiirestä huolimatta oli kyllä ihan kiva jakso. Tutustuin paremmin pariin kivaan tyttöön. Odotin kesälomaa ja olin tosi huojentunut kun sain kesätöitä.
Photobucket
Alkoi kesäloma ja käytiin Ranuan eläinpuistossa. Oltiin myös Ylläksellä ja käytiin siellä Jennan ja iskän kanssa vähän patikoimassa. Ehkä jotain muutakin, mutta en muista.
PhotobucketKäytiin Riinan kanssa Helsingissä (♥) ja käytiin Pasan ilmaiskeikalla Alppipuistossa. Täytin 18. Vietin maailman rennoimmat kaksi viikkoa kesätöissä ja sain työssäoppimispaikan. Venytin korvat 20 milliin.
Photobucket
Olin Jennalle ja Antille muuttoapuna, kun ne muutti Jyväskylään. Kävin ottamassa kielikorun. Vietettiin Lotan ja Jonin kanssa ihan mahtavat yhteissynttärit, oltiin konkkaa ja katottiin Mulan ja kaikkea huippua. Koulu alkoi. Sain ajokortin. Käytiin elokuun lopulla Oulussa kattomassa ihanaa Olavi Uusivirtaa!
PhotobucketSyyskuusta ei oo muita kuvia kuin tämä, mutta sepä ei kerro kyseisestä kuukaudesta paljon muuta kuin sen, että söin jonakin (tai varmaan useampanaki hehe) päivänä nuudelia ja kanaa. Tutustuin yhteen kivaan tyyppiin. Kävin Jyväskylässä, jossa käytiin kattomassa Scandinavian Music Groupia.
Photobucket
Alkoi työharjottelu ja meinasin kuolla jännitykseen sen johdosta. Onneksi paikka osoittautui minulle aivan oikeaksi ja oli tosi kiva (vaikkakin oli välillä vähän raskasta) päästä tekemään viimeinkin sitä juttua, josta on kiinnostunut. Ei oo vissiin ihan tervettä tämä, mutta enpäs juuri lokakuustakaan muuta merkittävää muista.
PhotobucketMarraskuussakin ravasin vielä työharjottelussa ja sen lisäksi tein itsenäisesti yhtä psykologian kurssia (joka meni kuin menikin kunnialla läpi!). Kaikki vähäisetkin rahat meni joululahjoihin. Ja Subille.
Photobucket
Nyt jouduin kyllä vähän huijaamaan ja käyttämään lokakuussa otettua kuvaa, mutta joulukuussa en oo vissiin kameran kans paljon heilunu. Riitti vissiin se homma vähäksi aikaa työharjottelun jälkeen :-D Joulukuussa kuitenkin alkoi lukio ja ihan ältsin helppo jakso, vaikka tälläkin hetkellä tuskailen tekemättömiä kouluhommia. Eniveis, oli kiva joulu ja uusi vuosi ja siinäpä se kai olikin sitten?

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.