Feb 16, 2013Found in

025

Huh, mikä viikko takana. On ollut semmosta tohinaa ja edestakaisin ravaamista, että viikonloppu tuli kyllä enempi tarpeeseen ko pitkään aikaan. Ja kivan flunssankin sain tuossa loppuviikosta. Eilen kuitenkin minua odotti piristävä yllätys postissa!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Paketti oli siis Maijulta ja sisälsi parin vuoden edestä sekä joulu- että synttärilahjoja, ja voi että tykkäsin! Sain siis Mewin paidan, teetä, teesihdin, kynsilakkaa ja vaikka mitä muuta.. Kiitos vielä Maijulle ♥ !
Oon askarrellut itselleni tommosen samanlaisen Mew-paidan muutama vuosi sitten, mutta se alkaakin olla jo aika kauhtunut ja se paita oli tosi huonon mallinen.. Kävin jopa ihan muutama päivä sitten kattelemassa Mewin nettikaupassa juuri tuota Maijun lähettämää paitaa, mutten sitten raskinut ostaa, joten sattuipa kyllä hyvin :-)
PhotobucketTaisin myös tuossa jossain postauksessa mainita että tilasin sellasia kirjeteippejä. Ne molemmat saapui joskus viime viikolla ja ne on kyllä ihania. Tosin just ne tilattuani löysin myös Suomessa tommosia juttuja myyvän verkkokaupan josta tilaamalla olisin kyllä selvinny paljon halvemmalla, mutta meni jo..Photobucket

2 comments:

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.