Feb 17, 2013Found in

026

Vaikka tässä eletään jo helmikuun puoliväliä, niin ajattelin minäkin silti jakaa viime kuun 10 soitetuinta kappaletta omalta soittolistaltani. En tiiä miten hyvin nämä pitää paikkansa, katoin vaan last.fm:ni perusteella, vaikka eniten kuitenkin kuuntelen musiikkia omalla iPodillani. Mutta eiköhän nämä aika yksiin osu! Kuvituksena satunnaisia otoksia vuosilta 2011 ja 2012.
PhotobucketEnsimmäisen kappaleen bongasin tuossa ihan pari viikkoa sitten jotain sisustusohjelmaa katsoessani. Kuulosti tosi kivalta, joten yritin googlata lyriikoita. Ei onnistanut, joten piti ladata ihan semmonen biisintunnistusohjelma koneelle, että sain kappaleen selville. Ja onhan se siitä asti soinutki useamman kymmenen kerran. Toinen biisi taas on Donnie Darkon soundtrackilta. Jotenkin hassua että en kyseistä elokuvaa kattoessani kiinnittänyt siihen kai mitään huomiota, mutta sitten tumblrista löysin tuon kappaleen uudestaan, kun joku oli laittanut sen samaan postaukseen tämän kuvan kanssa.. :-D Mutta erittäin tunteita herättävä kappale. Voihan.
PhotobucketTajusin vasta nyt, että tähän postaukseen saattoi tulla tuon Ellie Gouldingin kappaleen lisäksi pari muutakin jo aiemmin linkitettyä kappaletta. Noh, ei anneta sen häiritä! Figure 8 nappasi vaan totaalisesti, ei tosin ekoilla kuuntelukerroilla, minusta se oli ehkä jopa vähän ärsyttävä. Mutta onhan tuolla Elliellä kiva ääni. Kyllä tuota kappaletta kuuntelee mielellään autossa kun aamulla päristelee Kemiin ja huudattaa sitä kasetilta yhellä kaiuttimella. Voin kertoa että kyllä rätisee. Ei oo meikällä hulppeita bassoja. Foalsin Inhaler on soinut kovasti jo pelkästään sen takia että se on maanantaina julkaistun Holy Firen eka sinkku! Vähän erilaista Foalsia kuin ennen, mutta silti tunnistettavaa. Tykkään!PhotobucketKuulin tuon Molokon biisin joskus vuoden 2012 lopulla. Ensinäkin tietty bändin nimi kiinnitti huomioni koska Kellopeliappelsiini. Toiseksi se että täydellinen Róisín Murphy laulaa bändissä. Bongasin itseasiassa tämän YleX:n Oma lista-ohjelmasta, mikä ei sinänsä ole yllättävää. Yllättävää oli se, että tämä kappale löytyi Anne Kukkohovin omalta listalta, eikä ollut muuten ainoa hyvä kappale sillä listalla! Olin kyllä erittäin postiivisesti yllättynyt. Swiss Lipsin kappale on myös radiosoiton helmiä, enkä oikeastaan oo edes erityisen haltoissani kyseisestä kappaleesta, mutta ilmeisesti ihan tarpeeksi että se on päätynyt tuonne viime kuun soitetuimpien listalle.Photobucket
No tuota.. Tässä paljastuu sitten se pimeä puoleni. Ei vaan, molemmat kappaleet on tosi hauskoja ja tarttuu päähän. Ruotsin koetta tehdessä mulla ei pyöriny päässä yhtään mitään muuta kuin että mä oon tän baarin kuumin ja seksikkäin jäbä. Se näkyi kyllä sitten kurssinumerossaki. Hei Scully taas on kaikessa ällöydessään ihan loistava.PhotobucketPlayground Love on Virgin Suicidesin soundtrackilta ja tainnut soida aikalailla joka kuukausi soittolistoillani aina syksystä lähtien. Tosi ihana kappale ja tosi hyvä leffa, kirja edelleen kesken (mitä nyt kevyet 4-5 kuukautta ollut lainassa?), mutta hyvältä tähän asti vaikuttanut sekin. Ehkä tässä kipeänä ollessani saisin sen luettua. Oikeasti vimppana biisinä ois kuulunut ollu Twinkle Twinkle Little Rockstarin versio Thom Yorken Hearing Damage-kappaleesta (Spotifysta löytyy), mutta kun sitä ei Youtubesta löytynyt enkä halunnut rikkoa kokonaisuutta, niin laitetaampa sitten lastin mukaan yhtä monta kertaa soinut Imagine Dragonsin kappale. Tykkään tästäkin, aluks en pitäny ollenkaan laulajan äänestä, mutta pikkuhiljaa sekin on alkanu kuulostaan ihan mukavalta. Minuun jostain syystä iskee tämän tapaiset kappaleet aina tähän vuodenaikaan.

Siinäpä ois litaniaa. Ehkä ekaa kertaa pysyin ihan siedettävissä rajoissa näissä soittolistahommissa?

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.