Mar 11, 2013Found in

032

Oon vähän laiska ihminen, mutta jos oikein kovasti haluan onnistua jossain asiassa, niin osaan omistautua sille ihan täydellisesti. Viimeiset kaksi kuukautta olenkin omistautunut täydellä sydämellä yo-kirjoituksiin lukemisen välttelemiselle. En oikein käsitä itekään miten oon onnistunut tässä, vieläkään ei ole kuin ihan minimaalinen paniikki vasta hiipinyt tuonne takaraivoon, vaikka viikon päästä koe on jo tähän kellonaikaan takana ja vaikka oikeasti haluaisin saada ruotsista hyvän arvosanan. Ei tästä kyllä taida tässä vaiheessa tulla enää mitään. Tai sitten viimiset hätälukemiset auttaa jotain. No, viikon päästä otetaan ruotsin taidoista mittaa!

Tänään oon vältellyt lukemista mm. katsomalla Tiikerin omaa elokuvaa (oletteko koskaan tajunnut että niiden kenguruiden nimet on Kengu ja Ruu, mikä siis on yhtäkuin Kenguru! Ei tarvinnut avata ensimmäistäkään koulukirjaa ja tunsin itseni Einsteiniksi) ja oon myös kirjoittanut pari postikorttia ja yhden kirjeen. Vielä yksi kirje ois tälle päivälle kirjotettavana, mutta pitää kattoa jaksanko enää tänään.

PhotobucketPhotobucketAngry Birds kortti lähtee huomenna Saksaan, en oikein saanut selvää että millaista korttia vastaanottaja tarkalleen halusi, joten otin ohjat vähän niinkuin omiin käsiini. Inge Löök-kortti menee Venäjälle.

Photobucket
Tässä kirjoitusareenani. Tosin tuossahan ei näy koko sänkyä, missä velloo tällä hetkellä jäätävä määrä kortteja ja kaikenmaailman teippi- ja paperisilppuja..

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Tämä kirje suunnistaa Belgiaan sitten heti huomisesta lähtien. Vastaanottaja on siis Postcrossingin kautta tapaamani Laura, jonka kanssa ollaan viime joulukuusta lähtien kirjoiteltu :-) Vastasin helmikuussa saamaani kirjeeseen ja kerroin myös muutostani, mikä on oikeastaan syy siihen että se toinenkin kirje pitäisi saada postitettua pian (tai siis edes kirjotettua..), jotta korealainenkin kirjeystävä saisi tietää ajoissa tästä osoitteenmuutoksesta.

Huomenna yritän vääntää sen helmikuun parhaat biisit-postaukset, tänään kun vasta sain koko soittolistan koottua!

2 comments:

  1. heh ei oo kyllä käyny mielessäkään koko ruotsin kirjotukset ku on pitäny (yrittää) tota psykaa tankata. lopputuloksena se että kusen molemmat + kaks muutakin ainetta. viides tälle keväälle on jo onneks takana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hui vitsi en voi ees kuvitella sitä stressin määrää.. meikäläinen tuttuun tapaan luikertelee sieltä mistä aita on matalin ja kirjotan vaan ne neljä pakollista, joten mulla on "pahimillaan" kaks ainetta sitten kerrallaan kirjotettavana ja nekin on syksyllä, että jos vaan viitsii niin kesällä kyllä kerkeäis lukea, mikä helpottais tietty suunnattomasti! mutta tsemppiä kovasti <3

      Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.