Mar 13, 2013Found in

034

Ostin muuten hiihtolomareissulla pari pakettia lisää Clipper-teetä edellisten kahden maun kaveriksi. Toinen oli alennuksessa niin en voinut vastusta.. Vielä en oo kumpaakaan ehtinyt maistamaan, mutta ehkä tässä piakkoin.
Photobucket
Tänään äiti vei postiin paketin, joka siis otti suunnakseen Etelä-Korean. Ollaan kirjoiteltu Eun Yeongin kanssa jo vuodesta 2007 lähtien ja tuossa pari kuukautta sitten hän osallistui johonkin kilpailuun, jossa oli mahdollisuus päästä pienen ryhmän mukana Suomeen (olikohan muistaakseni Rovaniemen Santa Park se pääkohde) ja Eun Yeong pääsikin aika pitkälle siinä kilpailussa, mutta ei sitten päässyt tuohon ryhmään. Oltaisiin tietysti yritetty järjestää tapaaminen, jos näin hyvä tuuri olisi käynyt, mutta ei onnistunut tällä kertaa. Ajattelin, että olis kiva lähettää jotain piristystä täältä päin.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketMinua on aina harmittanut kamalasti, ettei Suomesta löydy oikein mitään flyereitä, kun Koreassa noita esitteitä tuntuu saavan joka aiheeseen liittyen. Nyt sitten hoksasin tuossa paikallisessa kauppakeskuksessa olevan tommosia mainoskirjasia tästä raja-alueesta ja lykkäsin sen tuonne kuoreen. Sitten kirjoitin pienen kirjeen ja laitoin mukaan myös karkkia, kiiltokuvia, jonkun puhdistusmaitotestipussin ja teetä. Tietysti mahdollisimman paljon kaikkea Muumi-aiheista, kun ne jutut tuntuu aina olevan kovin ilahduttavia siellä päässä. Toivottavasti tämä nyt sitten tuntuu Eun Yeongistakin enemmän piristykseltä kuin siltä että vääntäisin vain veistä haavassa :-D

2 comments:

  1. ota seuraavaksi vadelmalla maustettu valkoinen tee, se on parasta

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihan varmasti otan jos jostain löydän, täällä päin ei jostain syystä oo kaupoissa kauhean laaja valikoima :/

      Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.