May 15, 2013Found in

043


Hyi mitä päiviä takana. Tunteet on kyllä vellonu laidasta laitaan, välillä on ollu ihan kivaa ja välillä ois tehnyt mieli kaadella pöytiä. Asiat tuntuu kuitenkin pikkuhiljaa alkavan järjestymään; isän luona alkaa olla muutto valmis, tämä kouluvuosi (yhtä näyttöä lukuunottamatta) alkaa olla paketissa samoin kuin autokoulun kakkosvaihe, kesäsuunnitelmat alkaa selkeytyyn, SAIN KESÄTÖITÄ, oon tehnyt paljon rästihommia.. Kaikenlaista! Alla kuva koulurepustani, jonka ostin Helsingistä viime kesänä. Sain siihen viimein laitettua nuo Twin Peaks-pinssit joita tilasin viime syksynä Etsystä.
 photo _MG_1585_zps41952cee.jpgViime viikolla tilasin Favopticilta muutamat sovituskehykset, sillä oon uusien aurinkolasien tarpeessa. Oon hamstrannut aina ihan hirvittävän paljon aurinkolaseja kaupoista ja mulla onkin niitä varsin ihastuttava kokoelma, mutta nyt oon alkanut kirpputorin välityksellä luopumaan osasta niitä, sillä en tee enää mitään laseilla joissa ei ole vahvuuksia. Mulla on tosi huono näkö, enkä todellakaan uskaltais enää hypätä auton rattiin ilman kakkuloita. Enkä muutenkaan enää lähe minnekään ilman rillejä. Viime kesänä harmitti tosi paljon olla kirkkailla keleillä ilman aurinkolaseja. photo _MG_1573_zps4ae7c0a4.jpgHiihtoloman aikaan tilasin viimeksi noita sovituskehyksiä itelleni, mutta en sitten ostanut silloin laseja, sillä rahatilanne oli vähän mitä oli. Halusin kuitenkin vielä kokeilla muutamia laseja, vaikka mulla olikin ihan selkeä visio siitä millaiset lasit haluan. Ja iskä tarjoutui maksamaan mulle lasit, ettei sitten tarvi ajella puolisokeana autoa :-) photo _MG_1581_zpsec911751.jpgValitsin sitten nämä kehykset. Tuossa kuvassahan ne näyttää vielä hieman dorkalta, mutta oon kokeillut samantapaisia kaupoissa ja tykkäsin että ne sopi minun pään malliin. Toivottavasti lasit vain tulis pian, niin ei tarvis enää nii kovasti siristellä kun aurinko porottaa. Mulla on nämä nykyisetkin silmälasitkin Favopticilta tilattu ja oon ollu kyllä tyytyväinen! photo _MG_1594_zpsd23911cc.jpgPostirintamalla on nyt hetken aikaa ollu aika hiljaista, sillä minun Postcrossing-kortit on jostain syystä menneet perille ihan kirjaimellisesti etanavauhtia, joten niitäkään ei oo sitten tullut laatikkoon. Belgiasta tuli kirje jo pari viikkoa sitten, mutta en oo joutanut vastaamaan siihen vielä. Kirjekuori tosin on jo valmiina. Tykkään ihan hirveästi noista keltasista Muumi-perkeistä. Nyt huvittais kamalasti ostaa sellainen paketti, jossa on se Muumi-priority-merkkikin :-D Mutta vaikka postirintamalla on ollut hiljaista, se ei meinaa sitä, etteikö sieltä jotain ois tullut, nimittäin.. photo _MG_1620_zps4f5410dd.jpgProvinssiliput saapui tänään!!!!!! Oon niin innoissani ja odotan kovasti kesäkuun puoliväliä, en vaan voi käsittää vieläkään että näen viimeinkin lempparibändini livenä jo seitsemän vuoden fanituksen jälkeen, iiks! Aivan huippua :--)

Ps. muistakaa painaa joo-nappia jos tämä oli ihan jee (tai ees vähäsen)!

2 comments:

  1. Tosi ihanat nuo lasit mitkä otit, näyttää sopivan sulle hyvin! Ja voi että kun ois itelläkin kauhea hinku päästä provinssiin mutta ei oo oikeen ylimääräistä rahaa:( No ehkä ens kesänä sitten jos siellä olis taas jotain hyviä esiintyjiä:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mukava joo jos en ihan pöntöltä näytä ne päässä :-D Mullakaan ei kyllä ois ollut rahaa Provinssiin, mutta uhrasin tautointisäästöni sinne.. Mutta oon kyllä melko varma että se on sen arvoista :-) Joo toivotaan että ois hyviä esiintyjiä, vaikka minusta tuntuu että oon vuosi vuodelta vaan pettyneempi Provinssin tarjontaan (jos nyt Mewiä ei lasketa) esimerkiksi Ruissiin verrattuna..

      Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.