Aug 27, 2013Found in

056

Heipparallaa! Täällä sitä ollaan taas melkein kuukauden tauon jälkeen. Ei kyllä ollut mitään aikomuksia pitää tämmöistä breikkiä, mutta muut jutut on syöny multa vapaa-aikaa sen verran, että blogi on kyllä jäänyt ihan kakkossijalle. Vaikka taisin luvata blogin elpyvän, niin joutunen luultavasti tuon lupauksen ainakin hetkeksi vielä laittamaan jäihin, vielä on paljon asioita hoidettavana ennen kuin voi palata taas normaaliin rytmiin. Tästä postauksesta tulee nyt kuitenkin melkoinen sekametelisoppa, mutta jos saisin nyt vähän kirittyä edes jotain postaamattomia juttuja tässä samalla.

Kiirettä on siis pitänyt etenkin koulun saralla. Vaikka mulla on todella kevyet kouluviikot, niin hommaa riittäis kyllä vaikka muille jakaa. Esseitä pitäis kiikuttaa kouluun eri aineista viikoittain, ylppäreihin pitäis alkaa lukemaan ja sitten ois vielä ammattikoulun hommat, jotka pitäis hoitaa. Esimerkiksi työharjoittelupaikka ensi jaksolle krhm..

Viikonloput on Qstockista lähtien tainneet olla täynnä yhtä sun toista ohjelmaa - synttäreitä, hääkuvauksia ja viimeisimpänä oli vuorossa pieni reissu Ouluun. Mutta nyt aion kaiken kiireen keskellä suoda itselleni hetken blogin parissa, pitkästä aikaa!

Nyt siis viimeinkin niitä postirintaman kuulumisia. Oon ollu kyllä ihan älyttömän laiska kuvaamaan posteja, enkä ookkaan kuvannut mitään saapuneita juttuja varmaan koko kesänä. Lähetettyjäkin aika vähän, vaikka eipä oo reissailun takia tullut niin paljon postia lähetettyäkään. photo _MG_2703_zps65800c54.jpg photo _MG_2708_zps0b5026d9.jpgNämä kaikki kortit on lähteneet matkaan heinäkuussa, mutta osa ei oo vieläkään mennyt perille. Ylemmän kuvan Muumi-kortti ilahdutti kovasti Taiwanilaista tyttöä ja hän tykkäsi myös kovasti kun olin laittanut korttiin myös Muumi-teippiä. Irlantiin lähtenyt kortti taas on yksi monista korteista, jotka ostin Helsingistä. Oikein kaunis minun mielestä. Alemman kuvan lintu-kortti taas lähti Saksaan jollekin ala-asteen opettajalle, joka toivoi eläimiä eri maista, sillä hän opikskelee niitä luokkansa kanssa juuri tällä hetkellä. Harmi vaan, että sitäkään korttia ei ole vielä rekisteröity.

Sitten ensimmäisiin swappeihini. Melko pian sen jälkeen, kun olin ilmoittanut Postcrossingissa olevani kiinnostunut tekemään swappeja sainkin kaksi pyyntöä; toisen Uzbekistanista ja toisen Ukrainasta. Uzbekistanilainen mies toivoi kortteja, joissa on kuvia Suomen kirkoista ja Ukrainalainen nainen taas halusi kuvia kukkaiskeijuista ja Inge Löökin mummoista. Mulla ei ollut varastossa oikein mitään noista korteista, niin tilasin niitä varta vasten netistä ja yhden kortin ostin samalla kun kävin tsekkailemassa Kemin kirkkoa tulevia hääkuvauksia varten. Tornion kirkosta löytyi kortti valmiiksi. Tällaisilta ne matkaan lähteneet kortit sitten näyttivät. photo _MG_2720_zps681afbd9.jpg photo _MG_2721_zpsc4793f40.jpg
Olin pyytänyt itselleni lähetettäväksi ihan mitä tahansa omalta Postcrossing-profiilin listaltani, mutta molemmissa tapauksissa jouduin kyllä pettymään karvaasti. Molemmat lähettivät minulle kortteja, joissa oli kuvia vanhoista rakennuksista, jotka sijaitsevat heidän kotimaassaan ja toinen lähetti myös kortin, jossa oli kuva jostain supervanhasta ruukusta? En ole kyllä missään kohtaa profiilissani maininnut, että olisin kiinnostunut rakennuksista, arkkitehtuurista, vanhoista linnoista saatika sitten ikivanhoista koriste-esineistä. Rupesi heti pännimään siihen malliin, että päätin jättää swappailut tältä erää sikseen. photo _MG_2984_zps5a599bf6.jpgUzbekistanista tuli sentään kivoja postimerkkejä. photo _MG_2748_zps9fcadbd7.jpg photo _MG_2746_zpsbae5e3b1.jpg photo _MG_2743_zpsd75cd897.jpg photo _MG_2739_zps6c4f1847.jpgTässäpä sitten vähän tämän kesän ostettujen postikorttien saldoa! Mulla on mennyt ihan huimasti rahaa postikortteihin ja postijuttuihin yleensäkin tämän kesän aikana, mutta kerrankos sitä.

Juuri nyt mulla olisi toiveissa saada kirjekaveri jostain päin Aasiaa, mutta kaikista mieluiten Japanista, Etelä-Koreasta tai Thaimaasta. Mulla harmittaa tosi paljon, että kaikista pitkäaikaisimmasta kirjekaveristani Eun Yeongista ei ole tainnut kirjeiden välityksellä kuulua mitään yli vuoteen. Ollaan kirjoiteltu kuitenkin kohta kuusi vuotta. En ole edes saanut vastausta siihen, että onko kevättalvella lähettämäni paketti mennyt perille. Jos tiedätte jotain hyviä ja luotettavia kirjekaverisivustoja, niin vinkkailkaa! photo _MG_2992_zps559e8e46.jpgNämä jutut lähti viime viikolla kirjeen mukana Lauralle Belgiaan. Edellisellä kerralla Ruotsin kruunu oli tainnut tipahtaa kirjekuoresta, mutta jossei se tälläkään kertaa mene perille, niin sitten en tiiä kyllä että mistä on kyse. photo _MG_2745_zps62372164.jpg
Tässä taas kesän ostoksia, raitateipin ostin Helsingistä Tigerista ja Prinsessa-teippi löytyi ihan paikallisesta Citymarketista. Oon tehnyt myös pari kertaa kesän aikana Teippitarhaan tilauksen.

Jotta postaus vielä vähän venyisi, niin loppuun pari elokuun alun piristäjää: photo _MG_2752_zps37f4de40.jpgMaailman ihanimmat kumpparimaiharit eBaysta! photo _MG_2734_zps411159a9.jpg
Ja viimeinkin uusi puhelin! Nyt Instagramkin päivittyy ihan reaaliajassa, sieltä minut löytää nimimerkillä jjuxu.

Palaillaanpa toivottavasti taas pian!

4 comments:

 1. Oikein kiva "sekametelisoppa"postaus! Ja SUPERIHANAT kumpparit! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että pidit, ja kiitos :-)) !

   Delete
 2. uniqueyeah.blogspot.com
  Visit my Fashion blog !

  ReplyDelete
 3. uniqueyeah.blogspot.com
  Visit my Fashion blog !

  ReplyDelete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.