Sep 12, 2013Found in

059

Oon todennu ennenkin että oon ihan älyttömän hyvä välttelemään sellaisia todella, todella tärkeitä juttuja. Tässä parhaillaan välttelen esimerkiksi huomiseen äikän tekstitaidon yo-kokeeseen kertailemista. Oon kirjoittanut tekstitaidon vastauksen viimeksi noin vuosi sitten, että ois varmaankin aihetta. Jos nyt sitten tämän postauksen jälkeen. photo _MG_3032_zpsc3863236.jpg
Tein tänään (taas) tilauksen Blippoon, sillä siellä oli näköjään alkanut alennusmyynnit. Loppujen lopuksi koriin taisi päätyä surkeat kaksi aletuotetta, muut ihan normaalihintaisia.. Toinen tilaus lähti nettikauppaan nimeltään Modes4U. Harmitti vähän nuo postikulut ja jälkeenpäin ajateltuna tajusin, että olisin voinut houkutella jonkun kaverin tilaamaan tuolta niin ois menny kulut puokkiin, mutta ensi kerralla sitten. Toivottavasti sieltä tulee ihan hyvälaatuista tavaraa, en ole tuolta nimittäin ennen mitään tilannut. Tänään vain satuin Instagramissa törmäämään kyseiseen nettikauppaan. photo _MG_3031_zps730aea31.jpgHarjottelin tekemään itelleni ranskanlettiä. Vielä kun tukka vähän kasvais! En oo kahteen vuoteen (apua) värjänny hiuksia ja nyt viime aikoina on tullut semmonen kutina että ois kiva saaha vähän jotain muutosta!

Mutta sitten niihin muihin juttuihin. Eilen sain viimeinkin vastattua viime postauksessa esittelemääni venäläisen Annan lähettämään korttiin. Anna ois toivonut että oisin lähettänyt jonkun Tornio-magneetin hänelle, mutta ihan kuin tämmösestä käpykylästä mitään magneetteja ois tehty :-D Kurkkasin Annan profiilista että millaisista korteista hän tykkää ja tänään Venäjälle lähtee seuraavanlainen Muumi-kortti. photo _MG_3013_zps37ad24bd.jpgJokunen aika laitoin tänne blogiin kuvia korteista, joita mulla ei ollut tarkoituksena lähettää ja laitoinkin niitä koristeeksi seinälle. Tämä kortti oli yksi niistä, mutta koska sain siskoltani muutaman tyhjän kortin synttärilahjaksi ja yhden tällaisenkin, niin ilomielin luovun toisesta kortistani. Vaikka tuo kortti onkin vähän surumielinen, niin minusta se on tosi söpö. Ja tuo kortin pinta on jännän tuntoinen. photo _MG_3033_zps29222c39.jpgLaitoin tuonne kortin taakse ihanaa Muumi-teippiäkin. Harmi ettei mulla tällä kertaa ollut teemaan sopivaa postimerkkiä!

Tällä viikolla on ilmeisesti julkaistu monia uusi postimerkkejä, joten käväisin tiistaina sijoittamassa vähäisiä roposiani pitkästä aikaa postiin. photo _MG_3021_zps6a4b5b30.jpgAngry Birds-merkit ja Syksy-merkit on minusta tosi hauskoja, mutta minusta nuo Suomen viralliset Postcrossing-merkit on valitettavasti aika hirveitä.. :-D Mutta varmasti ne jonkun päivää ilahduttaa ja minustakin ajatus oman Postcrossing-merkin lanseeraamisesta Suomeenkin on tosi kiva.

Huomisten kirjoitusten jälkeen mulla on maanantaina psykologian kirjoitukset ja sen jälkeen pitäisi taas hellittää vähän ennen äidinkielen esseekoetta. Työharjoittelupaikka on nyt onneksi plakkarissa, joten jonkin verran on taakkaa jo pudonnut hartioilta, mutta vielä on koetuksia edessä. Tsemppiä muillekin kirjoittajille ja palaillaan siis näillä näkymin ensi viikolla!

2 comments:

 1. Huh - hyvä kuulla, etten oo ainoo äikän kanssa tuskaileva! Jännittää hirveesti, ekat kirjotukset nimittäin edessä. Heh. :-)

  Ihana Muumi-kortti! Ja tykkään tuosta ekasta kuvastakin hirmuisesti. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah joo et laisinkaan! Mulla on toiset, mutta tosiaan oon tehny tekstitaidon harjotuksia viime syksynä viimeksi, joten on päässy vähän taidot varmaankin ruostumaan.. :-D

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.