Sep 27, 2013Found in

063

Postia, postia! Oon tässä viime aikoina aktivoitunut postirintamalla ihan urakalla; oon postcrossaillut, lähetellyt kortteja ihan huvin vuoksi ja vastasin jopa Laurallekin kirjeeseen heti samana päivänä kun sen sain :-) photo _MG_3099_zpsb7a9a360.jpgLauralta tuli siis kirje alkuviikosta. Taidettiin nyt kirjoitella vähän ristiin, kun kerkesin viime viikolla vipata postiin sen pienen lahjan hänelle ja siihenkin kirjoitin pienen kirjeen mukaan, mutta eipä se kamalasti haittaa, sillä kuten mainitsin niin sainkin vastattua hänelle heti. Tykkäsin ihan hulluna tuosta hänen askartelemastaan kuoresta! photo _MG_3103_zpsca111864.jpgModes4U:n tilauskin saapui ja ennakkoluuloistani huolimatta kaikki toimi niin kuin pitikin ja tilauksessa oli kaikki sellaista mitä odotinkin! Tilasin siis kaksi kirjepaperisettiä, täällä nimittäin ei meinaa mistään löytyä kirjepapereita tai kirjekuoria järkevään hintaan. Niiden lisäksi tilasin uuden muovitaskun, koska edellinen säilytyskansioni haisi jostain syystä vähän epäilyttävälle..? Tilaukseen lähti myös nuo vasemmassa yläkulmassa näkyvät pikkuruiset kirjekuoret, joiden en tosiaan tajunnut olevan pikkuruisia, kun ne ostoskoriin lisäsin. No, noiden sisässä saa sitten lähetettyä jotain söpöä pikkusälää jos sellaiselle tulee tarve. Teippi tuli kaupanpäällisinä. photo _MG_3108_zps7c120ce3.jpgPääsinkin heti testailemaan uusia kirjepapereita Lauralle lähteneessä kirjeessä.

Keskiviikkona laitoin taas uuden satsin Postcrossing-kortteja menemään, kun ensimmäiset viisi viime pinkasta menivät heti viime viikolla perille. Juuri kun viimeksi pääsinkin sanomasta siitä, ettei tullut lähetettyä yhtään korttia niihin "perusmaihin", niin tällä kertaa kortteja ei sitten muualle lähtenytkään :-D photo _MG_3111_zps6bf30593.jpgHollantilainen alakoululuokka toivoi jotain meikäläisen kulttuuriin liittyvää, ilmeisesti enemmän historiapainoitteista juttua, mutta päätin repäistä ja lähetin jotain niinkin omaperäsitä kuin Muumi-kortin :-D No, varmasti kiva saada välillä tällaistakin! Inge Löök-kortti lähti matkaamaan luonnollisesti Venäjälle. Mikä siinä onkin että nämä on siellä niin suosittuja? photo _MG_3113_zps75aaf9f4.jpgKanadassa asuva skotlantilaisrouva toivoi taidekortteja, joten pääsin viimeinkin käyttämään näitä Helsingistä ostamiani suomalaisia maalauskortteja. Ukrainalaisen naisen toiveet eivät kyllä varmasti tämän kortin muodossa täyty, mutta yritin vähän soveltaa jotain hänen toiveisiinsa sopivaa. photo _MG_3114_zps53aef2f2.jpgSaksalaispariskunta toivoi heppakortteja.

 photo _MG_3115_zpsb994b003.jpgTämän kortin lähetin piristyksenä siskolleni ja hänen poikakaverilleen Jyväskylään :> photo _MG_3116-horz_zps52414e50.jpg
Tällä kertaa tuli käytettyä harvinaisen monia erilaisia merkkejä! Kuinka moni on muuten lukenut tämän uutisen?

Kirjepaperitilauksesta huolimatta oon itsekin yrittänyt vähän kunnostautua tuossa askartelupuolessa. Viime keväänä väkersin pari kuorta lehden sivuista, mutta pelkäsin niiden olevan niin ohuita, ettei ne kestäisi pitemmillä matkoilla. Tänään Lauran inspiroimana selasin vanhoja lehtiä, joita oon varastoinut nimenomaan siihen tarkoitukseen että saisin tehtyä niistä kuoria. Vanhan Basso-lehden sivut oli tarpeeksi jämäköitä, joten sain niistä muutaman kuoren tehtyä. Ei näistä nyt järin esteettisiä tullut, ja liimalla sotkemisen sijaan päätin käyttää teippejä pitääkseni kuoret kasassa. photo _MG_3117_zpsc9b221c4.jpg
Ens kerralla sitten parempi yritys!

2 comments:

  1. Todella suloinen postaus. :) Musta noi ite väsästyt kuoret on hienot! Laitoin sulle muuten sähköpostia. :)

    ReplyDelete
  2. Kiitti :-) Ja kiva kuulla, oon vähän käsi kaikissa diy-jutuissa, mutta jospa tää tässä harjoitellessa.. Kiva, pitääpä käydä kattomassa!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.