Nov 7, 2013Found in

071

Hups ja hei ja tylsä iltapäivä = sinne meni kaksipalkkinen ulkoasu. Sieltä tuli kyrilliset aakkoset banneriin. Ei siitä sen enempää, vaihtelua jälleen tämäkin.

Eilen vastusti vähän kaikki, eikä mistään meinannut tulla mitään, joten suokaa anteeksi tuo kaamea sekasotkumuokkaus. Tässä kuitenkin muutaman päivän sisällä saapunutta ja lähtenyttä postia.
 photo joo_zpsc815d4b9.jpg
Ihastuttava Stitch-kirje tuli jo viime viikolla Essiltä, ja vastaukseksi hän saa Disney-teemalla jatkuvan kirjeen :-) Koholla (mulla kesti noin tunti ettiä tuo nimi tuolle varusteelle, olin ihan varma että sitä sanotaan vaapuksi, vaan eipä näin ollutkaan!) varustettu kortti lähti Chrisille Yhdysvaltoihin ja menikin jo perille - sattuipa kivasti että hän tykkää paljon kalastamisesta, vaikkei sitä profiilissaan maininnutkaan. Pupukortti matkasi Venäjälle, sillä vastaanottaja kertoi tyttöystävänsä pitävän kaneista. photo _MG_3266_zps929f0faf.jpgKiinalaisnainen halusi muistaakseni hassun muotoisia kortteja, valkovenäläinen nainen taas erikoisia eläimiä. Toivotaan, että alpakka on sielläkin päin maailmaa erikoinen. Hollantilaismies ei kertonut itsestään mitään muuta kuin että on uskossa, joten lähetin hänelle sitten tylsästi kortin, jossa on kuva Tornion kirkon katosta. Australialainen nainen halusi kissakortteja. Eilen lähetin matkaan taas viisi uutta korttia, toivon mukaan kuvia niistäkin tulossa pian :-)

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.