Nov 18, 2013Found in

074

Sain Essiltä tällaisen kivan haasteen!

Blogihaasteen ohjeet:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa/seuraajaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


11 asiaa minusta:

1. Hävettää myöntää, mutta minun sanavarasto on kuin merimiehellä konsanaan. Kiroilen ihan järkyttävän paljon ja saan kuulla siitä huomauttelua aika useinkin.. Tottakai "aikuisessa" seurassa taikka kirjoittaessani pyrin valitsemaan sanani vähän tarkemmin, mutta muuten meikäläisen puhetyyli on jokseenkin retuperällä.

2. En syö punaista lihaa, en käytä alkoholia tai muitakaan päihteitä, enkä usko mihinkään jumaliin.

3. Haluan ulkomaille! Oon niin vihainen siitä, etten oo koskaan vanhempieni kanssa päässyt matkustamaan. Oon joskus harkinnut tekeväni postauksenkin aiheesta.. :-D Joka tapauksessa, lähivuosina haluaisin suunnistaa jonnekin hieman kauemmas kuin Haaparannalle. Tallinna on sitten siitä seuraavaksi "kaukaisin" paikka, missä oon käynyt.

4. Edelliseen kohtaan viitaten, mulla on ihan järisyttävä kaipuu sellaisiin paikkoihin missä EN oo käynyt (eli kaikkialle). Lukemalla ja kuuntelemalla muiden matkakertomuksia tai katselemalla kuvia matkoista pystyn liittämään vaikka minkälaisia ns. eläviä muistoja kyseisiin paikkoihin.

5. Pidän kirjoittamisesta. En kylläkään kirjoita blogin ja kirjeiden tai postikorttien lisäksi vapaa-ajallani paljon mitään, mutta harvoin oon koulussa annettujen tehtävien edessä ihan sanattomana. Etenkin mielipidekirjoitukset on minun mieleeni, koska minusta on ihana perustella mielipiteitäni selkeästi jaksoteltuna paperille.

6. Valmistun keväällä! Jee! Hurraa! Tai siis, vielä on englanti kirjoittamatta ja pari kurssia ammattikoulussa käymättä, mutta keväällä minusta pitäisi näillä näkymin tulla ylioppilas ja media-assistentti. Tulevaisuuden opiskelupaikka on vielä vähän kysymysmerkki ja pidänkin välivuotta ihan varteenotettavana vaihtoehtona. Torniosta aion kuitenkin lähteä pois.

7. Minusta on ollut tosi kivaa, kun oon saanut tehdä ihan palkallisia hommia valokuvaajana muutaman keikan verran kesällä. Otin parit valmistujaiskuvat ja kuvasin myös ekan kerran häät! Oli jännää.

8. Pidän itseäni jotenkin kamalan kiireisenä ja aikataulutettuna ihmisenä, vaikka oikeasti mulla on kyllä ihan hirveästi luppoaikaa. Jotenkin vaan tuntuu, että ois tosi paljon hommaa, mutta se voi kyllä johtua siitäkin, etten saa ikinä mitään tehdyksi.

9. Oon kutonut tänä syksynä villasukat. Elämäni ensimmäiset sellaiset. Ja leiponut myös ihan itse kakun. Sinänsähän kummassakaan ei ole mitään ihmeellistä, mutta jos tietäisitte vaan millaisia minun kädentaidot on (7. luokalla mulla oli koko vuosi aikaa tehdä huppari käsitöissä enkä saanut sitä ikinä valmiiksi, kun taas muut teki jonkun avaimenperän, pipon, sen hupparin, mekon ja mitä vielä..) niin voisitte yllättyä tästä suorituksesta. Ruuanlaitosta sen verran, etten osaa keittää perunoita tai makaroonia.. Valmisruuat on minun bravuuri.

10. Ahdistun tosi helposti ja vaivaan päätäni kaikenlaisilla asioilla, jotka ei välttämättä edes koske minua itteäni. Oon kuulema tässä asiassa ihan samanlainen kuin mummoni.

11. Oon ihan hirmu iloinen, että minut tägättiin tähän viimeinkin :-D Tämä on kiertänyt varmaan jokaisessa lukemassani blogissa ja bloggaajat ovat sitten kirjoittaneet että "en haasta ketään ku kaikki on jo tehny tämän" tai "saa tehdä kuka haluaa". Jälkimmäiseen en oo koskaan halunnut taipua, joten ootin kärsivällisesti varmaan kaks vuotta ja viimeinkin tämä haaste saavutti minutkin!


Vastaukset kysymyksiin:

1. Mikä on parasta joulussa?
Ehdottomasti Lumiukko. Se on paras asia koko jouluaatossa. Tänä jouluna myös se, että minun karkkilakko loppuu silloin, jee! Hurjan kivoja juttuja on myös se että saa antaa lahjoja (etenkin Riinalle on aina tosi hauska ettiä lahjoja hihihii) ja sukulaisten näkeminen.

2. Mitä asiaa odotat tällä hetkellä?
Sitä että saisin ihan oikeasti nämä kaksi koulua nyt suoritettua. Viime vuodesta lähtien kaksoitutkinto on alkanut tuntumaan jo pieneltä taistelulta itseni kanssa..

3. Mikä on sulle tärkeintä sun elämässä?
Läheiset ihmiset tietysti. Muita sellaisia juttuja joita ilman ois vaikea kuvitella eläväni on musiikki ja kiinalainen ruoka. Heheh.

4. Viihdytkö yksin?
Viihdyn. Joskus on ihan kiva viettää omaa aikaa ja katsella elokuvia ja tehdä itselleen vaikka jotain hyvää salaattia.

5. Tykkäätkö matkustella?
No kuten tuolla ylempänä mainitsin niin matkailukokemukset on jääneet vähän vähäisiksi.. Mutta ihan varmasti tykkäisin!

6. Pelaatko fb:ssa Candy Crushia? Jos niin millä tasolla oot? :D
En pelaa :-D

7. Kuinka kauan oot pitäny blogia?
Ekan blogini oon aloittanut tammikuussa 2009, mutta säännöllisesti oon nyt blogannut kesästä 2010. Eli vähän reilut 3 vuotta.

8. Mikä on sun lempikarkki?
Salmiakki ja lakritsi! Oon nyt ollut siis 8 viikkoa karkkilakossa, mikä on ehdottomasti pisin aika ikinä, että oon ollut syömättä karkkia. Jokainen päivä on ollut ihan hirveää tuskaa.

9. Ootko siisti ihminen?
Oon tosi cool. Ei vaan, mulla ei sinänsä häiritse jos omassa huoneessa vallitsee sellainen hallittu kaaos, kunhan tiedän missä mikäkin tavara on, mutta kyllä minun silmääni miellyttää enemmän siisti ympäristö. Esimerkiksi Davidin luona löydän aina siivoiltavaa ja tiskaan sen kämppiksenkin tiskit ettei ois niin sotkuisen näköistä. Oon vähän ärsyttävä.. :-D

10. Mitä asiaa/tapahtumaa et unohda koskaan?
Ensimmäisenä tulee mieleen se kun menetin rakkaimman Elli-koiran :-( Se oli mulle maailman tärkein asia ja toivoisin niin kovasti että voisin saada rakkaan karvapalleron takasin. Hmph.

11. Pitäisikö lunta jo tupruttaa?
Joo! Tykkään talvesta ja lumesta niin kovasti, pihallakin ois iltaisin paljon valoisampaa jos ois vähän lunta.

Minun kysymykset:
1. Missä kaikissa maissa olet käynyt ja missä maissa haluaisit käydä?
2. Mikä on paras tapa/kanava löytää musiikkia?
3. Mikä on paras lukemasi kirja?
4. Millainen olisi unelmiesi talo/asunto?
5. Oletko aamuvirkku ja iltatorkku vai toisin päin?
6. Mikä on mukavin/kaunein/viihtyisin kaupunki Suomessa?
7. Mistä pidät kotikaupungissasi?
8. Kumpaa ilman on hankalampi elää, puhelinta vai tietokonetta?
9. Mikä on sinun "turvapaikkasi", eli minne menet kun olet surullinen, stressaantunut jne.?
10. Mitä pelkäät?
11. Tykkäätkö suunnitella asioita pitkällä tähtäimellä vai elätkö ennemmin päivä kerrallaan?

Haaste ei saavuta ihan yhtätoista bloggaajaa, mutta hei te siellä!

 .. ja tottakai kaikki muutkin saa tehdä! :-)

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.