Dec 8, 2013Found in

079

Hyvää sunnuntaita! Mulla on takana supertylsä viikko, oon nimittäin ikään kuin jumissa Davidin luona, sillä minun auto on ollut viikon jo huollossa. En oo päässyt siis käymään kotona viikkoon, enkä oo sen takia voinut kirjoitella vastauskirjeitäkään (sori viivästyksestä, Essi!). Harmittaa tosi paljon, sillä sain Belgiasta Lauraltakin pitkästä aikaa kirjeen ja haluaisin niin kovasti päästä jo vastailemaan. Ois kiva keretä lähettää vielä yksi kirje hänellekin ennen joulua.
 photo _MG_3389_zps9b74f67c.jpgMaanantaina alkoikin sitten viimeinen lukiojakso, ihan mahtavaa. Mulla on vaan kolme kurssia, tosin hommaa tuntuu silti olevan ihan riittämiin. Onneksi kohta on kuitenkin loma, jota ootan jo kovasti! Oon henkeen ja vereen talvi- ja jouluihminen, enkä malta oottaa, että pääsisin jo tekemään kaikenlaisia perinteeksi muodostuneita joulujuttuja. Haluaisin myös päästä pian iskän luo laittamaan joulua omaan pikku kammariini.

Viime viikkojen aikana oon vähän askarrellut joulukortteja ja ostellut tietysti lahjoja. Vähän ehkä harmittaa myöntää, mutta oon ostanut suurimman osan lahjoista netistä. Jotenkin se sellaisten "joululahjaostosten" tunnelma katoaa, kun kaiken voi tilata niin helposti parilla napautuksella. Toisaalta taas on kiva, että netistä löytää niin helposti sellaisia juttuja joista toiset tykkää, eikä tarvi arvuutella täyteen tupatuissa ostoskeskuksissa, että mikä lahja olisi mieluisin. Myös sellainen yleinen stressi, mikä lahjaostoksilla tuntuu muista ihmisistä tarttuvan, ei tule nettishoppailua harrastaessa.

En kuitenkaan ole unohtanut itseäni nettiostoksia tehdessäni! photo _MG_3405_zpscfc158eb.jpgLöysin ebaysta jonkun intialaisen tyypin, joka myi tosi halvalla tällaisia julisteita. Näille tuli postareineen hintaa ehkä jotain neljä euroa. Jännä muuten, minun huone on täynnä kaikkia buddhalais- ja hindulaishenkisiä juttuja, vaikken kyllä ole mitenkään kumpaankaan uskontoon sidoksissa. photo _MG_3409_zps7124b74e.jpgEbaysta löytyi myös halvalla hiusliituja, joten halusin ostaa niitä päästäkseni kokeilemaan latvojen liukuvärjäämistä. Ihan hauskan näköiset niistä tuli, vaikka jouduinkin vähän kikkailemaan saadakseni värin kunnolla näkymään tukassani.

Tosiaan, kuten tulikin mainittua siitä, että sain Lauralta kirjeen pitkästä aikaa, niin kerkesin jo pari viikkoa sitten lähettää huolestunutta postia hänelle, jossa kyselin Myyrä-kortin muodossa, että ovathan aiemmin syksyllä lähettämäni lahja ja kirje tulleet hänelle perille. Kortti oli muuten sellainen ihana joulukalenterikortti. Mulla on itselläkin semmonen, tosin eri kuvalla, kun en saa suklaakalenteria vääntää tämän karkkilakkoni takia :-( Kyselin äidiltä, että löytyiskö siltä yhtään postimerkkiä, jotta saisin kortin matkaan ja ruvettiinkin kaivelemaan sitten meidän keittiön romulootaa. Sieltä löytyi vanhoja joulupostimerkkejä, joita pistin kuoreen kaksi kappaletta. Toisessa oli kuva joulupukille kirjoittavasta lapsesta ja toisesta kranssi. Postimerkit olivat arvoltaan 0,40e ja 0,60e. Niitä katsellessa tuntui varsin hullulta se Itellan ilmoittama postimerkkien hintojen nousu.. Joka tapauksessa, romukopasta löytyi vielä yksi merkki, jonka äidiltä vein, sillä halusin sen itselleni talteen. photo _MG_3423_zpsb3aeecec.jpgIhana! En muista olenko koskaan maininnut keräileväni postimerkkejä? Mulla on sellainen äidin vanha postimerkkialbumi, jossa on lukuisia äidin aikoinaan keräämiä merkkejä. Vihko on niin vanha, että siellä on sellaisiakin maita listattuina, joita ei oikeastaan enää edes ole. Äidillä oli postimerkkejä mitä erikoisimmista maista, ja se kertoi papan saaneen niitä aikoinaan joltain huoltoasemalta, missä se oli käynyt tankkaamaassa. Jos lukijoissa on postimerkkien keräilijöitä, niin kertokaa ihmeessä, että mistä löytyisi postimerkkialbumeita? Haluaisin itse keräämilleni postimerkeille oman kansion ihan jo senkin takia, että äidin vanhassa kirjassa ei siis kaikkia valtioita ole. Olisi muutenkin kiva, että mulla olisi ihan ikioma kirja mitä saisin sitten täytellä. Oon myös miettinyt, että alkaisin pyytämään postcrossing-kortitkin kirjekuorissa, jotta saisin merkit talteen, sillä en haluais kuitenkaan alkaa pilaamaan kortteja, jotta saisin liotettua postimerkit irti.

 photo _MG_3377_zps879716c2.jpg
Ostin pari viikkoa sitten itselleni muuten Pikku Prinssin! En oo ikinä lukenut kyseistä kirjaa, joten ajattelin kaiken hehkutuksen perusteella, että ehkä viimein olisi aika. Oon kyllä erittäin vakuuttunut jo pelkkiä kirjasta lainattuja otteita lukemalla, joten en usko, että tämä kirja tulee minut pettämään. Minusta kirjan kuvitukset ovat myös ihan hirmu kauniita.

Viimeisimpänä halusin laittaa kuvan jo joskus keväällä tekemästäni 1,50 euron kirppislöydöstä, nimittäin tuosta SMG:n levyn kannessakin nähdystä Monarch of the Glen -taulusta. Ihan sairaan hieno! Tosin näkyypä kuvassa kaikkea muutakin epämääräistä.. photo _MG_3381_zpscd0e40ee.jpg

Tämmönen kilometripostaus tällä kertaa. Ensi kerraksi yritän taas panostaa noihin postijuttuihin!

6 comments:

 1. Ei haittaa viivästyminen yhtään, koska mullakin pukkaa nyt vähän kiirettä! Olispa jo joulu, niin ois loma ja kerkeis rauhottua ihan kunnolla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä juttu, pitikin itseasiassa kommentoida tästä viivästyksestä sinun blogiin jo viikon alussa, mutta yllättäen se sitten unohtui :-D Ja sanoppa muuta, ois jo niin kiva päästä virittäytymään kunnolla joulutunnelmiin!

   Delete
 2. Muun muassa Posti myy ihanan kokoisia albumeja merkeille (itellä on kohta 2 täynnä), mutta ne onkin sitten melko hintavia.. Kolmelle sadalle merkille löytyisi albumi tuolta: https://verkkokauppa.posti.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=100663

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kovasti vinkistä! Yritin paikallisessa postitoimistossani tiirailla, josko postimerkkialbumeita ois ollu, eikä niitä näkynyt, mutta Postin nettikaupasta en hoksannutkaan kattoa :> Ehkä sitä sitten viimeistään joululahjarahoilla viitsisi vähän investoida!

   Delete
 3. Pikku Prinssi on tosi ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ää haluaisin jo päästä lukemaan! Ehkä sen joululomalla sitten kerkeäisi, kun ei oo niin paljon koulujuttua :-)

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.