Jan 14, 2014Found in

083

Kattokaa miten upea auringonlasku nähtiin Torniossa joulukuun puolivälissä! Mulla harmittaa kovasti ettei ollut oma kamera Davidilla mukana, sen ikivanha järkkäri ei nimittäin takaa ihan parasta mahdollista kuvanlaatua, mutta sain ihan hyviä kuvia silti. Oli tosi siistin näköstä, kun jäällä oli sulia kohtia, joista sitten tuo leimuava auringonlasku heijastui. photo IMG_7691_zps26e71260.jpgEdelliseen postaukseen ei tullut mitään kommentteja, joten ilmeisesti nämä nykyiset postaukset on sitten ihan miellyttäviä? No kuitenkin, tässä nämä viimeiset kymmenen lempibiisiä viime vuodelta. Viimeisen vuoden aikana nämä saivat tilastojen perusteella aika vähän mielenkiintoa osakseen ja koska näitä on vähän työläs aina tehdä, niin taidan jättää haasteen tänä vuonna sikseen. Ehkä teen joskus satunnaisia musiikkipostauksia ja linkittelen hyviä kappaleita postaukseen jos siltä tuntuu :-) Mutta one last time, joulukuun top 10!


Kappaleista sen verran, että Nopsajalka ei ensin oikein sytyttäny, mutta kai se renkutus jäi jotenkin päähän soimaan ja tykästyin. Lieminen kuulosti hauskalta heti alusta lähtien ja siitä tulikin sitten melkonen korvamato. Two Door Cinema Club - aina hyvää. Foalsin Total Life Forver kokonaisuudessaan kuuluu aina joulukuuhun (tai siis aina viime vuodesta asti) ja tuo After Glow on yksi levyn parhaista kappaleista. Leonard Cohen on superhyvä ja rakastan sen ääntä. Mewin Making Friends oli varmaan koko kuukauden soitetuin - uutta matskua sitten 2009 jos en ihan väärin muista, ihan mahtavaa ♥ Disco Ensembleä oon vaan kuunnellu ja muistellu kesän keikkaa, jolloin bailasin ihan täysillä Headphonesin tahtiin. The Organ oli löytö erään sarjan soundtrackilta ja tykkään, kun tulee niin kovasti post-punk viboja. Mutemathin Spotlight koukutti taas jälleen kerran ja Joy Division on hyvää ihan mihin vuodenaikaan tahansa. Mutta erityisesti syksyllä ja talvella.

Nyt kun on käyty läpi viime vuoden viimeiset, niin tässä lopuksi vielä yksi loistava kappale vuoden aloitukseen! Kannattaa kuunnella, tämä saattaa kuulostaa tutulta, oli nimittäin kova hitti 2000-luvun alussa. Hyvää uutta vuotta lukijat :-)

2 comments:

  1. Mua jotenkin harmittaa sun puolesta ettei sulle mitään postausideoita anneta hah:D Itse antaisin muttakun en oikein osaa keksiä mitään, tykkään nimittäin ihan kaikesta mistä kirjoitat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usko pois, mullakin välillä! :D Mutta toisaalta eihän se lukijoiden homma oo tätä blogia pyörittää, vaan minun :-) Ja vaikkei oiskaan postausideoita, niin tämä kommentti piristi kyllä kovasti, kiitos!

      Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.