Feb 24, 2014Found in

092

Mulle kävi viime viikolla hassu juttu: vein viikko sitten sunnuntai-iltana postilaatikkoon kirjeen, jonka oli määränä suunnata Belgiaan. Perjantaina sitten löysin kyseisen kirjeen leimattuna omasta postilaatikostani. En tiedä yhtään miksi näin kävi, tai että onko tämä nyt minun vai postin vika. Hieman sekä naurattaa että turhauttaa, mietin että olisiko pitänyty vaan punnita se kirje vai mennä postiin valittamaan, sillä epäilen kovasti, että se yksi merkki ei olisi riittänyt viemään kirjettä perille (kuoressa oli kahden kirjepaperin lisäksi kaksi Fazerin sinistä paperipäällysteistä karkkia). Käytin ihan upouutta kirjepaperisettiäni, jonka kirjekuoressa oli sellaiset kentät kuin address, name ja from, juuri tuossa järjestyksessä. Mulla on vahva epäilys, että joku siellä postissa tai lajittelukeskuksessa on mokannut jossain vaiheessa ja katsonut vain lähettäjän osoitteen. Tänään laitoin jutut uuteen kuoreen ja pistin postiin vain vastaanotaajan osoitteen kera. Toivottavasti menee tällä kertaa perille! Onko kenellekään muulle käynyt koskaan näin?

Tässä kuitenkin näitä lähetettyjä ja saatuja posteja :-) photo _MG_4563_zps6e4aa86b.jpg photo _MG_4619_zps4797577c.jpg
Sain Hiljalta kirjeen, jonka mukana oli teetä, karkkia ja Lontoon metron kartta :-) Kerkesinkin vastaamaan Hiljalle jo melko pian takaisin ja pääsin käyttämään uutta vaaleanpunaista kirjepaperisettiä! photo _MG_4296_zpsbe27962d.jpg photo _MG_4297_zpsf5ff8af5.jpg
Ihana vaaleanpunainen kirje saapui Essiltä ja vastatessani käytin ekaa kertaa tuliaisiksi saamaani Kokeshi-paperia :> photo _MG_4325_zpse84d4dea.jpgLauraltakin tuli Belgiasta kirje, jonka mukana oli kirpeitä Napoleon-karkkeja :> Laurallehan siis kerkesinkin jo vastaamaan takaisin, mutta sainkin kirjeen itselleni.. photo _MG_4316_zps952faddd.jpgNämä Postcrossing-kortit ovatkin jo molemmat päässeet perille. Saksalaismies toivoi kortteja oman maan kulttuuriin ja maisemaan liittyen ja hollantilaisnainen oli myös kiinostunut kortin lähettäjän kulttuurista. Minusta on aina parasta lähettää Muumi-kortteja kulttuurista kiinnostuneille, koska ainakin minun mielestäni Muumit on tosi iso osa suomalaista kulttuuria. photo _MG_4319_zps0f1f4fa3.jpgMalesialaistytöllä ei ollut minkäänlaisia toiveita, joten lähetin hänelle valokuvakortin. Venäläismies toivoi alkuperäiskansoihin liittyviä juttuja, kun taas amerikkalaisnainen mustavalkoisia ja lapsiystävällisiä kortteja. photo _MG_4322_zpsc2f9925f.jpgYstävänpäivänä muistin Riinaa ja Maijua korteilla :-)

Viime viikolla postissa tuli yksi Postcrossing-kortti, joka löi kaikki muut ihan 100-0! photo _MG_4575_zpsce525b11.jpg photo _MG_4576_zpsda1ea9ac.jpg
Olin niin innoissani jo tuosta kirjekuoresta, etten meinannut pysyä housuissani. Lisäsin vasta vähän aikaa sitten profiiliini, että kortit saa lähettää kirjekuoressa jos vain haluaa, sillä merkkejä keräilevänä se on mulle paljon helpompaa. Ja sieltähän sitten tuli jo toinen Doctor  Who -merkillä varustettu kirje! Myös kortti oli samaa teemaa, mutta harmitti vähän, että lähettäjä ei ollut kirjoittanut itse korttiin mitään, vaan muistilapulle :< No, sattuuhan näitä.

ENG: Oops! I promised to post yesterday, but I had other things to do and I was seriously so tired that I had no extra energy left for writing. But here's the post I was talking about. A couple of weeks ago I sent a letter to my penpal Laura, who lives in Belgium. Last week I got the letter back to myself! I guess they messed up in the post office, so today I sent the same letter in a different enevlope and without my address, since they apparently have the habit of sending the letters back to the sender, hah. I hope she'll get it soon. But above you can see my recently sent and received letters and this awesome Doctor Who -card I got via Postcrossing. I just love it, and ooooh the stamps!

8 comments:

 1. Sä oisit voinu mennä postiin valittamaan tosta, että laittovat vahingossa sulle kirjeen takasin. Mullekin on joskus tullu kirjekaverilta kirje, joka on käyny ensin mun kirjekaverilla ja sitten tullu vasta mulle! :D Postin vikahan se on, ei sun. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla olikin se vähän tarkoituksena, mutta en sitten saanut aikaiseksi ja koin vain helpommaksi laittaa uuden kirjekuoren menemään :-D Toisaalta meni merkki hukkaan, toisaalta taas saan itselleni uuden leimatun merkin kokoelmiin.. :p Mutta ihan varmasti jos näin käy toiste niin käyn kyllä sanomassa!

   Delete
 2. Mulle tuli myös kerran yksi kirje takaisin, olivat ilmeisesti tulkinneet postissa lähettäjän vastaanottajaksi. Olisit voinut laittaa kirjeen uudestaan postin kuljetettavaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hupsista.. No, ensi kerralla olen kokemusta viisaampi :D

   Delete
 3. Olisin juuri pyytänyt sinua kirjekaverikseni, mutta sitten luin tammikuisen postauksesi ja huomasin ettet kaipaa tällä hetkellä uutta kirjeystävää. :( Jos kuitenkin joskus vielä haluaisit alkaa kirjoitella kanssani, ota yhteyttä essi19_94@hotmail.com ;--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi, nyt on kyllä tosiaan niin kiireistä, että tällä hetkellä kerkeän juuri ja juuri kirjoitella nykyisille kirjekavereille :-D Mutta esimerkiksi keväällä saattaa löytyä sitten taas enemmän aikaa! Otampas osoitteen talteen.. B)

   Delete
 4. Niiiiiiiiiiiiiinnn Kade!!!!  Dr.who postikorttiiiii <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin kyllä itekin revetä liitoksistani :D !

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.