Mar 4, 2014Found in

094

Viime viikolla mulla oli varsin postin täyteinen viikko ja sain ihan mahtavia juttuja Postcrossingin kautta :> Ensiksi kuitenkin voisin esitellä vastikään ostetut postikortit. Rakastan noita kaikkia Tove Janssonin 100-vuotisjuhlan kunniaksi tulleita kortteja (ja tietty kaikkea muutakin aiheeseen liittyvää) ja olinkin ihan mielissäni kun löysin kaupasta uusia Muumi-kortteja! photo _MG_4638_zps2c71f9ca.jpgHehkutinkin näitä jo Instagramissa, ai miten ihania! Näiden korttien kuvat on aikaisemmin ilmestyneet kiiltokuvien muodossa 70-luvulla. photo _MG_4669_zpsf73bb4e6.jpgPostcard Gardenista tilatut postikortit miellyttivät myös kovasti! Muumia siellä ja Muumia täällä. Muita postcrossaajia ajatellen tilasin nuo Depp ja DiCaprio -postikortit. Pakko muuten sanoa, että en voi kyllä muuta kuin suositella Postcard Gardenia! Tilasin sieltä kortteja ekaa kertaa ikinä ja olin kyllä tosi tyytyväinen, kuljetus eritoten oli tosi nopea! photo _MG_4664_zps719e370a.jpgLiettuasta tullut kortti oli yksi viikon kohokohtia! Tai siis etenkin nuo postimerkit! Ihan hullua, että joku randomi vaan lähettää mulle 32 postimerkkiä tuosta vaan :-D Mutta olin kyllä tosi iloinen. Ajattelin lähettää kiitokseksi muutaman omasta kokoelmastani ja jonkun kortin. photo _MG_4648_zpsdad11aea.jpgSaksasta tullut kuori sisälsi myös kortin lisäksi läjän postimerkkejä, joita oonkin tänään iltapäivällä liotellut kotona. Viimeinkin saan kunnolla lisäystä kokoelmaani :-) photo _MG_4657_zpsde45ce9a.jpg photo _MG_4659_zpsd8d59cb0.jpgFloridalainen nainen piristi päivääni kummasti James Dean -kortilla. Nuo postimerkit on ehkä hienoimpia vähään aikaan ja olin tosi yllättynyt tuosta Suomi-postimerkistä. En vaan oikein ymmärrä, että mikä tuo 1917-67 on? Tiedän kyllä että Suomi itsenäistyi 1917, mutta mikä 67? Mietittiin historiaa opiskelevan kaverini kanssa, että voisko se johtua vain siitä, että tuolloin Suomen itsenäistymisestä on tullut 50 vuotta, jos tuo postmerkki on mahdollisesti ilmestynyt jo silloin? photo _MG_4645_zps51d8f6f1.jpgHollannista tuli minulle ensimmäinen Jetoy-kortti. Tuo itse tehty kirjekuori oli myös aivan ihana! photo _MG_4641_zps9cea263b.jpgHollannista tulivat nämäkin kortit. photo _MG_4662_zpsd81c14c8.jpgVenäjältä tullut maatuska-kortti on viime viikon lemppari! Mulla on itellä vain yks maatuska, mutta se on tuotu Amsterdamista ja mitä pienempi naikkonen sieltä kuoriutuu niin sitä vähemmän vaatteita sillä on :-D Sekin on tosi siisti, mutta tykkään kyllä näistä perinteisistä vähän enemmän. photo _MG_4653_zpsf38e141e.jpgTaiwanista ja Japanista tulleet kortit olivat myös molemmat tosi nättejä. photo _MG_4656_zps2b522b84.jpgEssiltä tulleessa kirjeessä oli mukana myös pari kiiltokuvaa :-) photo _MG_4635_zps361a4445.jpg photo _MG_4633_zpsf2dda567.jpgBelgiaan lähtenyt kirje Lauralle. Toivotaan, että tällä kertaa meni perille!

ENG: Here are some letters and postcards I received last week. A couple postcrossers sent me a huge pile of stamps! I am a total newbie when it comes to stamp collecting and even though I don't have a large collection (yet), I promised one guy that I'd send something from my collection to him, as a thank you. My absolute favourite card from last week is definitely that cute Matryoshka card I got from a Russian woman. Those cards showing in the first and second pics are my latest card purchases, I just love them! I'm very excited about all this Moomin stuff made in honor of the 100-year-old Tove Jansson. I also got a letter from my Finnish penpal Essi and sent a letter to my penpal Laura, who lives in Belgium :-)

4 comments:

 1. En pystynyt kiinnittää mihinkään muuhun huomioita kun sun ihaniiiin lakanoihin ♥.♥

  ReplyDelete
 2. Ihania noi uudet Muumi kortit! :3

  Hei tosta Postcard Gardenista, että onko se kuinka kallis? Ajattelin minäkin kokeilla tilata sieltä kortteja jossain vaiheessa :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta myös!

   Postcard Garden on tosi edullinen; kortit on halpoja ja toimitus jotain 1,50€ ellen väärin muista. Minun oma kantapaikka korttien tilauksessa on Perromania, mutta ei Postcard Gardenkaan oo kyllä ollenkaan huono vaihtoehto :-)

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.