Mar 13, 2014Found in

096

Sairastelen todella harvoin. Kerran dynastiassa oikeastaan. David sai jonkin äkkipöpön viime viikolla kun vieteltiin hiihtolomaa ja huolimatta siitä että mulla oli kirjoitukset tulossa ja oli äärimmäisen tärkeää pysyä terveenä, päätin jäädä sen luo kun oli vieraskin käymässä. Koska eihän mulle koskaan tartu nuo pöpöt. Väärin! Sunnuntaina iltapäivällä oli tosi kiva havahtua siihen, että olo on ihan järjettömän vetelä ja stressata siinä samalla vielä seuraavan päivän äikän kirjoituksia. Kirjoitukset vedettiin sitten Buranan siivittäminä läpi ja ammattikoululta olen viettänyt viikon sairauslomaa toivoen, että kuume häipyisi englannin kirjoituksiin mennessä. Ne on siis huomenna. Ja olen edelleen sairaana! Enää on onneksi vain lämpöä, mutta on tämä silti vähän tympeää.

En ole aikoihin postannut mitään Postcrossingiin tai kirjeisiin liittyviä juttuja, joten tässäpä niitä nyt tulee.
 photo _MG_4680_zpsfcad5a90.jpgMymmeli lähti matkaamaan kohti Kiinaa tytölle, joka toivoi jotain erikoista, kun taas peurat päätyivät Japaniin naiselle, joka tykkäsi söpöistä jutuista. Puolalainen tyttö toivoi kaupunkinäkymällä varustettuja kortteja ja koska mulla ei ole juuri ikinä mitään Suomea kuvastavia kortteja, lähetin hänelle kuvan Soulista :-D Susi ja lammas Punahilkan asuissa lähtivät Valko-Venäjälle ja Muumi-kortti Etelä-Afrikkaan naiselle, joka toivoi lähettäjän kotimaan kulttuuriin liittyviä juttuja. Minusta Muumit on aina parhaita juttuja täyttämään niitä toiveita :> photo _MG_4682_zps436c2426.jpgOmenakori matkasi Suomeen naiselle, jonka toivelistasta löytyi vaikka ja mitä, mm. hedelmät. Mikki Hiiri päätyi portugalilaismiehelle ja kuva Kemin kirkosta matkasi Amerikkaan. Siili löysi uuden kodin Hollannista ja Orava Saksasta. photo _MG_4684_zps7f41db86.jpgEssille lähti tällainen kirje, pussukan sisällön näette seuraavassa postauksessa! photo _MG_4689_zpse665b4b6.jpgKuten aiemmin kerroinkin, lupasin lähettää Liettualaiselle miehelle kiitoksena muutamia postimerkkejä omasta kokoelmastani, kum hän lähetti minulle niitä ison läjän. Eipä noita hirveän paljoa ole, mutta toivottavasti hän tykkää. Hänen Postcrossing-profiilistaan huomasin myös että hän tykkää Pink Floydista, joten laitoin myös Pink Floyd -kortin mukaan :-)

ENG: Hello! I've been sick for almost a week now, and it really sucks since I have my matriculation examinations this week. On Monday I had my Finnish matriculation examination and tomorrow is the English matriculation examination. I'm so nervous! At least I can comfort myself with the fact that I'll never have to go to high school again after tomorrow. Then I only have my degree work left to do for vocational school..... Anyways, here are some cards and stuff I've sent recently. Sorry for the poor translation!

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.