Mar 28, 2014Found in

098

Tässähän lähestyy jo kohta sadas postaus! Jos on jotain hienoja ja tajunnanräjäyttäviä juhlapostausideoita, niin saa toki ehotella :-)

Terveppä terve! Ajattelin pitkästa aikaa postata lähetettyjä Postcrossing-kortteja vältelläkseni opinnäytetyön tekemistä. photo _MG_4788_zpsaa484b18.jpgPuolaan lähti muutaman postimerkin ja junalipun kera kukkakortti. Askartelin itse kirjekuoren Berliinin metrokartasta. Mulla oli tuossa taannoin kunnon askarteluputki, väkersin yhtenä iltana vissiin kolme tuntia kirjekuoria :-D Askartelin kirjekuoret vanhasta Myyrä-kalenterista, noista metrokartoista (ostin siis joskus syksyllä Oulun Sinooperista sellaisia kartonkeja joihin kartat oli painettu) ja sellaisesta vanhasta intialaisesta kalenterista :-) photo _MG_4789_zps2053ef28.jpgKatielle Utahiin lähti myös kukkakortti. Oon ostanut nuo joskus aikapäiviä sitten Ikeasta, tykkään niistä ite tosi paljon! photo _MG_4786_zps04107b64.jpgHollantilaismies toivoi jotain lähettäjän kotimaahan liittyviä luontoaiheisia kuvia.. Öh, no, melkein nappiin meni. Eikös ne pellot oo tuon näkösiä loppukesästä :-D Saksaan lähti ihana mainoskortti jostain menneiltä vuosikymmeniltä. photo _MG_4784_zps43946e5f.jpgKiinalaisnainen ja valkovenäläisnainen toivoivat jotain kulttuuriin liittyvää, ja kuten oonkin maininnut, niin minusta Muumit vaan on niin iso osa Suomalaista kulttuuria, että tykkään lähetellä aina niitä. Muumit on ihania ja nuo kortit ihan älyttömän kauniita. photo _MG_4762_zpsb81fbff9.jpgAustralialaisnaiselle kerroin vähän Tove Janssonista ja lähetin hänen kuvallaan varustetun kortin, hollantilaisnainen toivoi romanttisia kuvia ja norjalaistyttö Hello Kittyä. photo _MG_4758_zps43cecab7.jpgSingaporelaisnainen oli muistaakseni lentoemäntä ja halusi nähdä eri kaupunkien maisemia. Mulla oli vaan tuo kuvitettu kortti Uspenskin katedraalista, mutta se on kyllä tosi nätti. Venäjälle toivottiin tulppaaneja, Yhdysvaltoihin luontokuvia ja saksalaispoika toivoi kuvia luonnon eläimistä.

ENG: Here are some Postcrossing cards I've recently sent :-) By the way, if you have any "special" post ideas for my 100th blog post, feel free to share!

4 comments:

 1. Ihania kortteja! Ikean kukkakortit näyttää tosi kivoilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) Minäkin tykkään niistä kovasti!

   Delete
 2. Sadas postaus= esittele kaikki kirje-kaveris ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan hyvä ajatus, mutta pitäis kysyä kaikilta lupa, että saako heitä sen tarkemmin esitellä.. Kaikki ei välttämättä sen kummempia esittelyjä tai muuten vaan tarkempaa tietoa itsestään minun blogiini halua ja kun en kaikkia tyyppejä kuitenkaan aivan täysin tunne, niin ois myös hankala tietää, että mitä heistä saisi kirjoittaa :-( Mutta kiva idea kyllä muuten!

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.