Jul 14, 2014Found in

117 - Crete pt. 4

Täältä pesee viimeinen osa Kreikan kuvia :> Tai no, tietty postaan vielä filmikuvat kunhan kaivan skannerin esiin! Tälle postaukselle mulle ei oo mitään selkeää aihetta, kunhan vain random kuvia jotka vielä halusin julkaista. photo _MG_5200_zps1dfe170a.jpg photo _MG_5169_zpsc72ae600.jpg photo _MG_5201_zps7e08ea36.jpgKasvillisuus Kreetalla oli niin kaunista! Etenkin nuo ekan kuvan kukat, voi vitsi. Toisaalta mulla oli allergiaoireet melkeimpä pahimmillaan kun lähdettiin reissuun, niin kaikki tuo kukoistus kyllä kuului yöllä sitten minun aivastusorkesterissa.. Eniveis, meidän hotellin pihalla kasvoi paljon erilaisia puita ja ainakin yksi niistä pukkasi jotain hedelmääkin, ehkä persikkaa? Ois niin siistiä jos Suomessakin vaan kasvais hedelmäpuita siellä täällä ja niistä vois sitten noukkia vaikka matkaevästä. Ellen ois kaikille hiton hedelmillekin allerginen.. photo _MG_5191_zps6db8c3e9.jpg
Olin positiivisesti yllättynyt kun ei tavattu mitään normaaleja itikoita kummempaa Kreetalla, olin ihan varma että törmättäisiin johonkin jättiläishämähäkkeihin tai torakoihin, mutta ei sentään!

Ja sitten tietysti vielä on kirjoitettava niistä lutusimmista, eli katueläimistä! Tiedän kyllä ettei niihin saisi koskea ja että ne kantaa tauteja ja blaablaa mutta irti olevat kissat jokapuolella miukumassa veivät voiton! Kattokaa nyt! Eräskin rannalla chillaillut koira tuli ja antoi mulle märän pusun kun olin poistumassa aurinkotuolilta. Sitten se vielä seuraili meitä hetken aikaa :-) photo _MG_5343_zpsd74482b5.jpg photo _MG_5251_zpsacfdb00a.jpg photo _MG_5158_zpsb21b4cc7.jpg
Tämä reppana oli niin vanhan ja heiveröisen näköinen ja sitten se kaiken lisäksi makoili vaan evääkään hetkauttamatta autotiellä! Ylemmän kuvan vanhus taas piti vahtia joka ilta (ja varmaan päivisinkin) erään kioskin portailla. Voih.

ENG: Here are the last pictures from Crete, although I will post some analog photos later :-) The flora in Crete was amazingly beautiful and those pink flowers in the first picture were my favourites. Also I think it's way too cool that there are trees that grow fruits and you can just eat them if you feel like doing so! Of course if they're not on someone's yard, hehe. The stray cats and dogs definitely stole my heart, I wanted to carry every single one of them home with me!

2 comments:

  1. eiks noi ekan kuvan kukat oo ihan vaan maitohorsmia? nättejä kuvia anyways :)

    ReplyDelete
  2. ei ne tainnut olla maitohorsmia koska ne kasvoi sellaisessa puu/pensas-tsydeemissä, puu se taisi olla :D mutta kiitos!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.