Jan 25, 2015Found in

136

Hei vaan ja terveiset Jutta Myöhäiseltä, joka tuli teille nyt päivittelemään joulupostisaldoaan :-D En käsitä miten minusta on tullu näin laiska tietokoneen käyttäjä, hyvä jos kerran viikossa enää jaksan nostaa läppärin kantta ja silloinkin yleensä vain Netflixiä kattoakseni.

En oo vuosiin lähettäny enää mitään sen isompia jouluposteja, mutta tänä vuonna lähetin kahdelle kirjekaverille, Katrinalle ja Pin Julle, ihan superisot paketit joista maksoin postikuluja liki kolkyt euroa. Oon varmaan menettänyt järkeni. Mitäpä sitä ei rakkaan harrastuksensa eteen tekisi, vai?

Tuliko teillä läheteltyä joulupostia tai sysättyä kaikki rahat pariin isompaan pakettiin? Yritin lähettää kaikille kirjekavereille jotain mieleistä, mutta jos nämä postimaksut vaan jatkuvasti jatkaa nousuaan niin oikeasti ei varmaan oo kohta varaa oikein mitään lähetellä :| Nytkin tuntuu että postissa vierailu on aina vaan kamalaa hampaitten kiristelyä.
 photo _MG_7086_zps9dgt7d1j.jpgJoululahja Katrinalle Norjaan. Mulla meni kyllä tämän lahjan kanssa yli jo heti alussa, kun tilasin Adlibriksesta tuon kirjan. Jotenkin en vaan voinut vastustaa kun näin Muumi-kirjan norjaksi! :-D Mukana paketissa oli myös tarroja, minun kutomat villasukat, Hama-helmistä tehty Wartortle, Muumi-juliste ja -magneetti, kirjanmerkkejä, karkkia ja Marimekon lehti. photo _MG_7094_zpsgg4t3ggv.jpg photo _MG_7095_zpsdwm7k8fy.jpgTaiwanilaisen Pin Jun lahja oli sisällöltään aika samanlainen kuin Katrinankin. Tosiaan unohdin mainita että molempien neitien kohdalla löin vähän niinkuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä molemmilla on syntymäpäivät aivan joulun tienoilla, joten kai tätä hulluttelua voi ajatella melkein jopa säästämisenä? Eipähän tarvi lähettää monia lahjoja erikseen :')
 photo _MG_7105_zpshypm4ko4.jpgEssillekin tein villasukat :-) photo _MG_7103_zpsjxdsmsrt.jpgSamoin myös belgialaiselle Lauralle!
 photo _MG_7108_zpshgstwbtg.jpgVenäläiseltä Milenalta sain tällaisen kirjeen. Minusta nuo jutut joita hän Venäjältä lähettää on jotenkin erityisen jänniä. Jotenkin Venäjä on mulle niin suuri mysteeri, tuossahan se on vieressä mutta silti tiedän Venäjästä ja sen kulttuurista todella vähän. Viime aikoina oonkin ihan toden teolla harkinnut pientä sivistysmatkaa Pietariin!
 photo _MG_7117_zpsylmitsgm.jpgJoululahja Katrinalta. Minusta oli jotenkin kovin huvittavaa että hän lähetti mulle noita lakupiippuja, sillä paketin mukaan ne on valmistettu Turussa, josta ne on sitten kuljetettu Norjaan, mistä hän sitten lähetti ne takaisin Suomeen minulle :-D photo _MG_7131_zpsedppxxkb.jpg photo _MG_7129_zpso4lkr2jh.jpgJoululahja ja kirje Pin Julta. Nuo Super Mario leimat on I H A N I A! Oon niin iloinen että Pin Ju jaksaa lähettää mulle tuota Super Mario -krääsää x) Oon vaan tosi huono käyttämään leimoja. Jotenkin niitä ei tuu ikinä kaivettua esille! Lahjaan kuului myös kortteja ja teippejä, joista toinen oli Pikku Myyn kuvin koristeltua! photo _MG_7128_zpsvprtnly5.jpgViimeisenä yllätyspaketti Tsekkiläiseltä Denisalta, jonka kanssa ollaan swapattu pari kertaa. Ihania juttuja!

4 comments:

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.