Apr 3, 2015Found in

151

 photo _MG_7318_zpsmkevju23.jpg photo _MG_7320_zps0dcwdlfl.jpg photo _MG_7316_zpsjpaxjyfj.jpgtaivas oli tässä eräänä iltana kuin joku ihan mieletön maalaus

Heippa! Halusin tulla päivittelemään tämmösiä ei-niin-tärkeitä kuvia ja kertomaan vähän kuulumisia. Just tällä hetkellä mulla ei oo yhtään vastaamatonta kirjettä, mikä sinänsä harmittaa koska tekis niin mieli höpötellä jollekin. Oon viime aikoina yrittänyt metsästää jostain japanilaista kirjekaveria, mutta vähän heikoin tuloksin.. No, ompahan tullut luettua ahkerammin pääsykokeisiin ilman mitään "ylimääräistä" tekemistä. Aloin muuten syksyllä kirjoittelemaan puolalaisen ja amerikkalaisen tytön kanssa, mutta kumpikaan ei vastannut takaisin minun ekaan kirjeeseen. Puolalainen tyttö oli jo aikaisemmin kysynyt että voisinko alkaa kirjeenvaihtoon, mutten silloin pystynyt ja sitten kun tilanne salli sen ja lähetin hänelle kirjeen, niin hän ei vastannutkaan siihen. En oo vielä kehdannut kysyä, että lähettikö hän ikinä omaa kirjettään, vaikka 22 viikkoa sitten instagramissa sanoi lähettävänsä sen pian :-D Amerikkalaistyttö taas oli jo heti aluksi vähän epävarma tapaus, sillä hän kertoi olevansa aivan aloittelija tässä hommassa. Argh, ärsyttää vaan kun näkee vaivaa ja kirjoittaa kolme tuntia seitsensivuista aloituskirjettä, eikä siihen sitten edes vastata. Tosin hän sanoi mulle jo kirjeen vastaanotettuaan, että meni kaksi viikkoa että hän edes avasi sen. What.....

Ootan jo kesää ihan innolla, sillä oon menossa käymään kaksilla festareilla, nimittäin Ruisrockissa ja Provinssissa. Jälkimmäisessä kävin pari vuotta sitten ja minusta ne oli tosi kivat festarit, toivotaan että on tänäkin vuonna. Ruissiin mulla ei oo vielä edes seuraa, mutta en mitenkään voinut jättää ostamatta lippuja kun sinne tulee niin monta hyvää esiintyjää (Mew ja Foals näin esimerkkeinä!!). Mentiin myös viime viikolla aamuvarhain jonottamaan lentolippuja Stockan Hulluille päiville muitten hullujen joukossa ja ostettiin Riinan kanssa kesäksi lennot Lontooseen. Iik miten jännää! Jos teillä on hyviä Lontoo-vinkkejä, niin pistäkäähän kehiin!

Eilen sain tosi kivoja Postcrossing-kortteja ja ajattelin niitä tässä pääsiäisen aikana postailla blogiin.

 photo _MG_7307_zpso5n2sbvs.jpg
oon innostunut tekemään kaikenlaisia marjapirteilöitä ja minun uusi herkkuaines on mustikkapiimä. nam! photo _MG_7324_zps7r6yoqa1.jpgHauskaa pääsiäistä!


4 comments:

 1. Happy Easter, Jutta! Like your header :)

  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Happy Easter to you too, sweetie! And thanks, though I gotta admit that I just shamelessly copied it from tumblr.. But something different for a change!

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.