Apr 12, 2015Found in

155

 photo nimetoumln_zpslncj1xxi.png photo _MG_7419_zpsh1urn9az.png photo _MG_7416_zpswytkvxzy.png
Ostin nämä ihanat postimerkit kokoelmiini eBaysta noin viikko sitten. Kuten sanottua, niin oon kovasti yrittänyt etsiä itelleni japanilaista kirjekaveria taikka edes jotakuta postimerkkejä swappaamaan, mutta kun ei tärpännyt niin päätin sitten ottaa ohjat omiin käsiini ja tilasin muutamat postimerkit netistä. Voitte varmaan uskoa, että nämä ei todellakaan olleet ainoat :-D Muut ei ole vielä saapuneet, mutta laitan kyllä niistäkin kuvat kunhan tulevat perille. Nämä olivat suhteellisen halpojakin, ehkä jotain neljän euron luokkaa per setti, jos postikulut lasketaan mukaan. Ostin uuden postimerkkikansionkin, johon ajattelin alkaa keräämään piirretty- ja sarjakuvateemaisia postimerkkejä. Hih!

ENG: I bought these beautiful stamps from eBay last week and there are even more to come! Aren't they cute?

6 comments:

 1. Mulla taitaa olla Hello Kitty-merkkejä jossain, Japanista ja taiwanilaisia sarjismerkkejä, en just nyt muista mitä mutta söpöjä. Voin lähettää ne sulle sitten kun löydän ne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ääk, se ois kyllä tosi kiva (⌒▽⌒)♥

   Delete
  2. Kysyn sulta sitten osoitetta kun löydän merkit, siihen saattaa mennä jonkin aikaa. Kelpaisiko sulle muut postiaiheiset asiat, mulla olisi taiwanilaisia ensipäiväkuoria jonkin verran. Yksi taiwanilainen mies niitä mulle lähetti vaikka yritin selittää etten oikeastaan kerää niitä :D

   Delete
  3. Joo, ei mitään hoppua :> Ja tokihan minulle kelpaa! ^ . ^

   Delete
 2. Noi merkit on AIVAN ihania! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö oo! Kokoajan tekis mieli ostaa lisää :'D

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.