Apr 29, 2015Found in

158

Nyt oon kaikki postimerkkini saanut ja voi että kun niitä onkin tullut ihasteltua. Kuten taisin jo aiemmin mainita, niin osa näistä merkeistä oli suhteellisen halpoja, esimerkiksi tässä postauskessa näkyvät Disney-postimerkit maksoivat 0,91€ koko setti ja postarit olivat kai jotain euron luokkaa. Dragon Ball -postimerkeistä sai pulittaa jo muutaman euron luokkaa, muttei sekään minusta paha hinta kuitenkaan koko setille ole. Minusta nämä on kaikki niin ihania! Mulla on vielä muutamat postimerkkiostokset näiden jälkeen esittelemättä, tosin niistä jo yksi setti onkin näkynyt minun instagramissa :-) Mitä te tykkäätte näistä? Ja oletteko ostaneet käytettyjä postimerkkejä vaikkapa eBaysta tai huuto.netistä? photo _MG_7470_zpscefhuad7.png photo _MG_7471_zpsvq3kq3io.png photo _MG_7472_zpsgnjyftei.png photo _MG_7481_zpspiyjwkur.png
Niin joo, tulipahan tässä yksi päivä muuten mieleen, että osaisiko kukaan valaista minulle mistä on kyse niissä Japanin Gotochi-korteissa? :-D Minusta ne on hurjan suloisia ja oon ihastellut niitä instassa, mutta miksi japanilaiset on jotenkin hirveän "nihkeitä" swappaamaan niitä? Tai siis tuntuu, että usein ne pyytää montaa korttia yhtä Gotochia vastaan. Onko ne jotenkin erityisen kalliita tai muuten vaan jotain spessujuttuja? Ne on niin söpöjä ja idea on minusta tosi hauska!

8 comments:

 1. https://www.postcrossing.com/blog/2012/10/15/gotochi-cards

  niitä on vissiin kalliimpi lähettää

  ReplyDelete
 2. No mie ite ihmettelin ihan samaa, kunnes sain sellaisen itelle yheltä venäläiseltä tytöltä. Se kortti oli tosi paksu verrattuna tavallisiin kortteihin! Liekkö sekin sitten tekee hintaa lisää...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo lukasinkin tuon ylemmässä kommentissa mainitun linkin ja valaisi asiaa kummasti :-D Voi vitsi ne on kyllä niin kivan näkösiä kortteja.

   Delete
 3. Eikä, ihania postimerkkejä!! *__* :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itekin tykkään hirveästi - kiva lisä postimerkkikokoelmaan! :>

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.