May 15, 2015Found in

162

Tein viime viikolla pitkästa aikaa vähän nettiostoksia maailman parhaassa Etsy-kaupassa. Sitä washiteippien määrää! photo _MG_7531_zpspkjjtny9.pngOon ehkä kirjoittanut aiemminkin, että Pikwahchan on ihan superkiva kauppa, mutta kertaus on opintojen äiti: postikulut on mielestäni melko halvat, valikoima hyvä ja hinnatkin ovat kohtuulliset. Eikä minun tilauksien saapumisessa ole koskaan mennyt viikkoa pidempään. Mikäli mulla ois yhtään enempää pennosia niin lykkäisin ne kyllä mielelläni tuon kaupan pitäjälle :-D No sitten, ne ostokset!

 photo _MG_7533_zpsioyuivpd.png photo _MG_7537_zpssuelwbdx.png photo _MG_7535_zpsbm7i1kw0.png photo _MG_7536_zpsum8ngdbt.pngTuleeko teille koskaan  sellaisia yhtäkkisiä pakkosaadahetijustnyt-tunteita? Mulle ne on ainakin tosi tuttuja ja se mikä sai ylipäätään minut tekemään tämän tilauksen, oli tunne siitä, että nyt on pakko saada Totoro-kuvioitua washiteippiä. Siis ihan pakko. No, eipä aikaakaan kun klikkailin tuotteita ostoskoriini :-D Rakastan myös Muumi-washiteippejä ja niitä mulla onkin jo varmaan melkein kymmenen rullaa. Aina vaan tekis mieli ostaa lisää, mutta ne on melko törkeän hintasia.. Myy-teippi ei ollut hirveän kallis, niin ostin sitten senkin. Ja söpön Punahilkka-teipin.

 photo _MG_7538_zpstsdmovyh.pngLisäksi ostin vielä liuskan Ghibli-tarroja. Postikortit ja alla olevassa kuvassa näkyvät kirjekuoret ja tarrahärpäkkeet tulivat kylkiäisinä.

 photo _MG_7539_zpsonjwln2p.png
Nyt kun vielä pääsisi käyttämään noita teippejä! Oon laittanut kirjeiden kirjottelulle täyden stopin ennen pääsykoetta, joka on vähän reilu viikon päästä. Sittenpä onkin melkoinen kirjoittelu-urakka edessä! :-)

2 comments:

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.