Jun 4, 2015Found in

167

Mulla on ollu viime aikoina tosi kova into kirjeiden kirjoitteluun ja oonkin vastannut viime viikosta lähtien tulleisiin kirjeisiin samana päivänä kun ne on saapuneet. Mulla on semmonen naurettava tapa että kyttään aina meidän ikkunasta milloin postinkantaja näkyy pihassa ja sen jälkeen ootan ihan intopiukeana että posti tulee meillekin :-D Tosin nyt kesän tullessa on ollut vähän huonompi näkyvyys naapuritalojen pihalle, kun puihin on tullut lehdet, hehe. Tässä pari viime aikoina saatua ja lähetettyä kirjettä.
 photo _MG_7541_zpsm6gbtlud.png
Söpö kirje Essiltä. / A cute letter from Essi.
 photo _MG_7605_zpsbi1zbelw.png
Vastauskirje Essille. / A letter to Essi.
 photo _MG_7553_zpsqimvn2g0.png photo _MG_7554_zpsilvbbc7q.jpg
Pieni paketti amerikkalaiselta Marriah'lta :-) Lähetin hänelle viimeksi Muumi-pikapuuroa ja sain tällä kertaa maistaa heidän vastinetta puurolle, eli oatmealia. Oli muuten amerikkalaiseen tapaan ihan jäätävän sokerista! / I got a small package from my American pen pal Marriah!
 photo _MG_7594_zpsz02chv1b.png photo _MG_7596_zpscodib4ek.png
Vastauskirje Marriah'lle. / A letter to Marriah.

6 comments:

 1. Moikka, oon varmaan tyhmä tai jotain mut en ymmärrä miten nuo teipit oot tohon saanu :D tai miten ne laitat noihin ympärille.. Kivan näkösiä ja mukavia tommosia saada :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis mulla oli ihan vaan pahvinpalasia/tuommoisia pahvisia "tageja" joihin rullasin teippiä ympärille :-D Ihan sama kuin rullaisit lankaa sormen ympärille!

   Delete
  2. Okei, nyt pidän itteeni vielä enemmän tyhmenpänä.. :D Mut ihania nuo kaikki sun teipit :)

   Delete
  3. Kysyvä ei tieltä eksy! ;) Kiitos, tykkään itekin kovasti!

   Delete
 2. ihania kirjeitä >u< noi samplerit on kivoja. Voisin itsekitehdä, ja laittaa vaikka laminoitujen tagien päälle, joiden alta vois paljastua joku itsetehty kuva 8D On muuten ylisöpöä tuo Muumipaperi >u<


  http://kirjetuulia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :> Oon itekin saanut muutaman kerran teippisampleja ja ne on kyllä tosi kivoja ja helppoja juttuja lähettää! Tykkään itekin tuosta muumipaperista ihan hulluna, tosin se oli ihan törkeän hintasta silloin kun sen ostin, jotain 7-8€!! Tosin eipä Suomesta usein juuri halvempaa saa :<

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.