Jun 6, 2015Found in

168 - THE POSTCARD HOUSE

Kuten jo aiemmin taisin kirjoitella, japanilaiset on ihan hirveän vastentahtoisia swappaamaan Gotocheja. Yritin pitkään etsiä nettikauppaa, jossa niitä oltaisiin myyty, mutta ainoat kortit löysin eBaysta, jossa niiden lähtöhinta oli viiden euron paikkeilla ja toimituskulut törkeät toiset viisi euroa. Eräänä päivänä selatessani Instagramissa Gotochi-tagia swappikaverin toivossa törmäsin singaporelaiseen nettikauppaan nimeltään The Postcard House, joka mainosti myyvänsä aitoja japanilaisia Gotocheja. Menin putiikin profiiliin ja hämmästyin huomatessani, että profiililla oli vain kaksi seuraajaa. Kuulostaa aika epäilyttävältä, mutta päätin silti tarkastaa nettikaupan valikoiman ja siellähän niitä Gotocheja olikin melko komea rivi. Yksi kappale maksoi 5.20 Singaporen dollaria, eli noin 3,45 euroa, mikä ei mielestäni ollut ihan hirveä hinta siihen nähden, mitä niistä eBayssa pyydettiin.

Vaikka järki kuinka huusi että tämä on silkkaa huijausta, päätin silti tilata noin kahdenkymmenen euron edestä kortteja, sillä valikoima oli tosi kiva. Eikä muuten mennyt raha hukkaan! Vaikka nettisivut olivat melko köykäiset (kaikkia tuotteita ei saanut avattua erilliseen välilehteen ja klikatessa tavaraa ostoskoriin sivu päivittyi ja scrollaus täytyi aloittaa alusta), tilaus oli erittäin onnistunut. Kortit lähetettiin alle 24 tunnin päästä tilauksesta ja varmistussähköpostin mukana sai seurantakoodin, jonka syötin puhelimeni Parcel-appiin ja sitä kautta seurailin paketin matkaa. Paketti saapui minulle noin kahdeksan arkipäivän sisällä ja voi sitä riemun määrää kun sain sen postista hakea! Sain siis muutaman Gotochin lisää kokoelmaani ja tilasin pari muutakin korttia.

 photo _MG_7613_zpsx2dhu6dd.png photo _MG_7612_zps0jihx6uy.png photo _MG_7611_zpsejc8qkxc.pngOon kuolannu noita kahta Hokkaido-korttia tosi kauan ja olin niin iloinen kun löysin ne tuolta kaupasta. Kanagawa-kortti on jo kolmas minun Kanagawa-kokoelmaan (kunhan nyt yksi swap saapuisi) ja Fujisan on tietääkseni joku erikoiskortti! Ja siis tuo PSY.... Voi hyvänen aika miten hykerrytytti kun näin sen tuolla sivuilla :-D En vaan voinut jättää ostamatta. Löytyipä sivuilta myös Van Goghia ja Amélieta. Käykää ihmeessä katsomassa!

ENG: I found an online store that sells Gotochi cards! Woohoo!

4 comments:

 1. Miten tilaus sujui? Itse en ainakaan päässyt Paypaliin maksamaan, kun kokeilin ja sivusto herjasi jotain ettei sitä ole mahdollista käyttää yms.. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei ollut kyllä tilauksen tekemisessä mitään ongelmaa, Paypalilla maksoin itsekin! Hmm..

   Delete
  2. No, sain seuraavana aamuna invoicen myyjältä ja nyt kortit on matkalla! :) Kiitos maininnasta :D Olin löytänyt sivun varmaan paria päivää ennen kuin mainitsit siitä täällä blogissa, mutten ollut varma onko ihan luotettava myyjä vai ei :)

   Delete
  3. Jes hyvä! Joo kyllä mullakin aluksi vähän kuumotteli, mutta onneksi kortit löysivät tiensä "kotiin"! :-D

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.