Jun 8, 2015Found in

169

 photo _MG_7413_zpsrxr6eu3y.png photo _MG_7425_zpsubrkodoy.png photo _MG_7549_zpszftav3ab.png photo _MG_7552_zpscgo3cyld.png photo _MG_7483_zpsspg29znw.png photo _MG_7572_zpsvgof7dfo.png photo _MG_7573_zpsuskf14ym.pngHei vaan! Löysin kuva-arkistoistani pölyttymästä muutaman arjen satunnaisotoksen, joissa oli kaikissa minusta oikein kivat värit. Meidän parvekkeelta näkyy varmaan Tampereen hienoimmat auringonlaskut! Ei mulla mitään kummoisempaa asiaa oikeastaan ollut, matkaan sunnuntaina koti-Tornioon ja pääsen tervehtimään meidän perheen uutta jäsentä, Mosku-koiraa ♥ Sieltä suunnataankin sitten Riinan kanssa päiväksi Provinssiin.

Sen jälkeen alkaakin matkajännitys varmaan jo kohota, kun Lontooseen lähtöön on enää pari viikkoa. Onko teillä kenelläkään muuten Lontoosta kokemuksia? Ollaan menossa sinne ensikertalaisina (ja muutenkin erittäin vähän matkustelleena), joten osaako kukaan kertoa esimerkiksi kulkemisesta mitään? Onko se helppoa, vaikeaa? Oon lukenut kyllä Oyster cardista, mutta en oo vielä ihan selvittänyt että miten se toimii. Entäs ruokapaikat? Oon itse ainakin vähän budjettimatkailijana liikenteessä ja ois kiva kuulla jos tiedätte jotain halpoja mutta hyvä ravintoloita tai kahviloita? Saa myös huudella parhaat shoppailupaikat ja eritoten postikortti- ja paperikaupoista saa vinkata! Meillä ei oo vielä mitään muita satavarmoja suunnitelmia kuin että mennään Warner Brosin Harry Potter -kierrokselle (!!!!!!!) ja tänään meille selvisi että Luonnontieteen museo on ilmainen, joten eiköhän me sinnekin eksytä. Jos vain vinkkejä tulee mieleen niin kertokaa. Otetaan kaikki mielellämme vastaan!

Hauskaa päivää!

2 comments:

  1. Paperchase on täydellinen kortti- ja kirjetarvikekauppa, pienempi kauppa on ainakin Kingscrossin lähettyvillä, sen isomman juna-aseman sisällä. Ihana kaupunki ja metrolla kannattaa aikalailla liikkua jos on kiireitä eikä tiedä miten minnekin mennä :) Itse ostan yleensä päivän kestävän metrokortin jolla aina menin (ei tainnut toimia ruuhka-aikoina tai ainakin alkoi vasta 9 jälkeen aamulla) ellen sitten halunnut kävellä ja joutua eksyksiin samalla kun löysin kaiken maailman ihania paikkoja :) Kannattaa seikkailla vaikka kuinka paljon<3 Oon ollut 4 kertaa Lontoossa ja yhä löytyis vaikka kuinka paljon uusia paikkoja!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei joo taisinkin googletella sen, mutta hyvä että nyt on koordinaatit niin osataan etsiäkin se! 8) Ollaankin just pohdittu että varmaan se Oyster card ois kaikista kätevin, pitää vaan miettiä että millasen summan siihen rahaa lykkää, tosin ainahan sitä rahaa saa ladattua sinne lisää mikäli se loppuu. Eilen kyllä luin että siellä voi ilmeisesti valita jonkun tyyliin seitsemän päivän kortin jossa on rajattomasti matkjoa, mutta en sitten tiedä että oisko vaan fiksumpaa ladata rahaa kun ollaan kuus päivää.. No, ehkä ne osaa siellä ostotilanteessa sitten neuvoa! Mutta joo suunnitelmissa on ehdottomasti tutkiskella kaupunkia jalan, pitänee varmaan ottaa jotkut superhyvät kävelykengät matkaan :-D Kiitti vinkeistä!! <3

      Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.