Aug 15, 2015Found in

184

Hei vaan! Tajusin tässä yhtenä päivänä, että oon saanut koko kesän aikana tosi, tosi vähän postia! Tosin en ihmettele, mulla on ainakin ollut itselläni kesä yhtä säntäilyä suuntaan jos toiseen (Tampere-Tornio-Seinäjoki-Tampere-Turku-Tampere-Helsinki-Lontoo-Helsinki-Tampere-Tornio-Tampere) ja tekemistä on ollut varmasti kirjekavereillakin. Nyt on taas ollut monta viikkoa todella hiljaista, johtuen varmaan myös osaksi siitä, että mulla on täällä itselläni ainakin muutama vastausta odottava kirje. Kaiken reissailun jälkeen mulla on vaan ollut tosi suuria vaikeuksia tarttua kynään ja kirjoittaa. Ehkä tämä blokki tästä vielä aukeaa. Tässä ja seuraavassa postauksessa näette heinä-elokuun aikana saapuneita ja lähteneitä kirjeitä.

ENG: Hiya! I suddenly noticed that I've received very small amount of mail this summer. Though I'm not surprised: My summer has been basically just bouncing around from place A to place B, so I'm sure that my pen pals have all had their own things to do during summer. These past weeks have been awfully quiet when it comes to my mailbox clanging, although I might be the one to blame for that since I have a few unanswered letters waiting for me to grab a pen. Lately I've been very reluctant to do that and I don't actually even know why, but I'm sure my motivation will soon return. In this and the next post you'll get to see mail I've sent/received during July and the beginning of August.
 photo _MG_8408_zpsou6ly6at.png
 photo _MG_8410_zps1xp59l8b.png
Kirje ja synttärilahja Melanielta Hollannista :-) / A letter and a birthday gift from my Dutch pen pal Melanie :-)
 photo _MG_8395_zpskjxsfb6b.png photo _MG_8394_zps5614o8fq.png
Ja toinen kirje + synttärilahja -kombo belgialaiselta Lauralta! / Another letter + birthday gift combo from my Belgian pen pal, Laura (psst, go check out her blog here!) :> I loved the mixtape she made for me, the cutest idea ever!
 photo _MG_8396_zps9pmnsw8o.png
Kirje Marriah'lta, pitkästä aikaa! / A letter from Marriah!
 photo _MG_8351_zpssnpexgzb.png photo _MG_8349_zpsfoghpdaf.png
Kirje ja paketti Pin Julle Taiwaniin / A letter and a package to my Taiwanese pen pal Pin Ju :-)

4 comments:

 1. Ihanaa kuulla että muutkin kärsivät kirjoitus blokista..
  Itsellä se oikeastaan alkoi jo viime vuoden lokakuussa eikä ole hellittänyt kunnolla..
  Välillä saattaa tulla päivän kestävä motivaatio kirjoittaa, mutta jos pidempi kirje jää siltä päivältä kesken saattaa kestää useampi viikkokin että saan kynän taas käteen ja alan kirjoittaa..
  Suurin osa kirjekavereista odottaa kirjettä täältä päin eikä sekään saa sitä tulta perseen alle.. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tää on kyllä tosi tylsää :| Ja minusta tuntuu että mitä kauemmin mulla kestää vastata niin sitä enemmän mulla on sitten asiaakin ja sekös vasta saa ajatuksen kirjeen kirjottamisesta tuntumaan työläältä.. Muutenkin syksyllä kun tulee niin paljon kaikkea uutta ja varsinkin nyt koulun alettua on sellanen olo että koko kirjeen kirjottaminen on vaan ylimäärästä työtä 8( Mullakin käy usein niin että mulla jää kesken jonkun kirjeen kirjottaminen eikä mulla tee sitten yhtään mieli jatkaa sitä xD No, jospa me tässä nyt jostain saatais uutta puhtia pian!

   Delete
  2. Kuulostaa ihan tutulta! :) Itse aloitin PIIIITKÄÄ kirjettä perjantaina, jäi kesken ja nyt vain katselen sitä ja jatkaminen tuntuu työläältä, kun viidessä sivussa ei päässyt edes alkuun kaikesta kerrottavasta, saati että alkaisi vastailla ihan siihen kirjeeseenkin.. :S
   No, onnea molemmille motivaation löytymiseen! :)

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.