Sep 4, 2015Found in

188 - VEHKA

Sain siskoltani ja serkultani niin älyttömän hienon synttärilahjan, etten malttanut olla tekemättä siitä ihan omaa postausta. Kuten jo aiemmin tässä postauksessa mainittua, oon kerrassaan surkea kasvien huoltaja, mutta tästä kaunokaisesta aion kyllä parhaani mukaan pitää huolen. Kasvi on siis vehkapalmu tai palmuvehka tai jotain sinne päin. Siskoni itse maalasi ruukun. Niin söpö!

ENG: As I've mentioned before, I suck at taking care of plants. Even though my sister is very well aware of this fact, she decided to buy this Zamioculcas to me as a birthday gift together with our cousin. I'm really giving my all when it comes to taking care of it! What makes this gift especially cute is the fact that my sister painted the pot herself. Such a talent!

 photo _MG_8397-tile_zps6szffilp.jpg photo _MG_8402_zpsnjngydzn.png

4 comments:

 1. Vehka on oikeastaan mahdoton saada hengiltä! Mulla on ollut jo iäisyyden kaksi kappaletta noita (ei tosin niin ihania ruukkuja kuin sulla) ja ne eivät kuole millään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo näin miekin oon kuullut mutta silti pelkään että jotenkin onnistun hoitamaan tämän hengiltä :'D Siskon kämppis sanoi että hänellä on ollut parhaimmillaan parin kuukauden taukoja vehkan kastelemisessa eikä kasvi ole ollut moksiskaan. Ehkä tälläkin reppanalla on sitten mahikset pysyä hengissä minun ei-niin-hellässä huomassa, hahhah!

   Delete
 2. Minäkin sain tuparilahjaksi 5 vuotta sitten, ja edelleen kukoistaa. Lahjan antaja tietää mun olevan surkea kasvien kanssa, ja sanoi että tuon voi unohtaa vaikka pimeään kaapin nurkkaan puoleksi vuodeksi ja silti pysyy hengissä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No siinä tapauksessa tämä ei ehkä olekaan täysin menetetty keissi :D !

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.