Jan 6, 2016Found in

193

Huhuu! Käykö täällä enää ketään? No, kävi tai ei, mie olen palannut!
 photo _MG_8386_zpsjxtcps6c.png
Hoidetaanpas nyt ensimmäiseksi virallisuudet pois alta, eli hyvää joulua ja uutta vuotta, sekä suuret anteeksipyynnöt siitä, että jätin tämän blogiparkani heitteille moneksi kuukaudeksi ilmaan minkäänlaista selitystä. Tosiasiassa selitys on hyvin yksinkertainen: mulla on ollut syksyn ajan ihan jäätävä väsymys ja kiire. Koulu on todellakin ottanut veronsa ja nyt loppuvuodesta pakersin vielä töissäkin. photo _MG_8390_zpsvquknaua.pngBlogi ei ole ainoa asia, joka on jäänyt vähemmälle huomiolle koulun vuoksi - en oo nimittäin kirjoittanut syksyn aikana kuin varmaan kolme tai neljä kirjettä! Edelleen tuolla lojuu useampi kirje, joihin olisi tässä loman aikana vielä tarkoitus vastata. photo _MG_8392_zpshgahazya.pngAlan tässä hiljalleen jatkamaan taas bloggailua, mutta en osaa kyllä yhtään sanoa että kuinka säännöllinen tahti tulee olemaan. Ihan hävettää kun mietin, että mulla on vielä Lontoo-postauksiakin kosolti julkaisematta, vaikka reissustakin on jo yli puoli vuotta! photo _MG_8389_zpsavj4heny.pngKoulu- ja työjuttujen takia en kerennyt ollenkaan kuvaamaan lähettämääni joulupostia, joten päätin, että kunhan saan syksyn aikana saadut ja lähetetyt postit postattua, jatkan suoraan tammikuussa saamistani posteista. En siis aio postata kuvia myöskään kirjekavereiden joulupaketeista, sillä ne on jo otettu käyttöön ja levitetty ympäri kämppää. Mutta kiitos silti kaikille!

Haluaisin tulevaisuudessa kirjoitella enemmän myös leffa- ja musajutuista. Mulla oli jo viime vuonna (tai toissa vuonna, who cares..) suunnitelmissa toteuttaa postaus vuoden 2014 parhaista elokuvista, tv-sarjoista ja levyistä, mutta se jäi sitten pääsykoehässäkässä tekemättä. Ehkäpä tänä vuonna sitten. Kiinnostaako ketään? Haluaisin avata teille myös erästä projektia, jonka olen tänä vuonna aloittanut. Saa nähdä! Toivottavasti kirjoitusboogie ottais nyt kunnolla tulta alleen. Seuraavaan kertaan, siis!

ENG: Hello, hello, hello! Look who's here! But is anyone out there? Well anyway, I'm back for good, or at least I hope so. I'm so sorry for having this super long (and unintended) blogging break. The past autumn was very different to what I'm used to and I was very tired and busy with school. I'm trying my best to get back to business, I have loads and loads of things to write about, you see. I'm not going to make any promises about how regularly I will be writing, but I will try to write at least once a week. I'd like to write more about movies and tv shows and music. I'm also going to continue posting about mail stuff, but since my December was super busy and I didn't have time to take pictures of my outgoing Christmas mail, I'm also not going to post about the Christmas mail I got from my pals. But I really want to thank everyone who sent me Christmas mail! :* Phew, okay, so we'll see what happens. Merry belated Christmas and lucky New Year to y'all!

2 comments:

 1. No huoh. Olethan sinä hengissä!! Toivottavasti tämä vuosi olisi sinulle hiukan armollisempi, että jaksaisit meitä lukijoita ilahduttaa kuvillasi ja kirjoituksillasi. Siispä hyvää uutta vuotta.
  Minua kiinnostaisi ne musajutut. Olisi kiva löytää uusi artisteja ja bändejä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu hengissä ollaan! :D Olipas kivasti sanottu, toivon itekin että voisin jatkossa pyhittää enemmän aikaa blogille. Hyvää uutta vuotta myös sinulle! Ja hyvä että kiinnostaa, kunhan tässä pääsen taas vauhtiin niin yritän saada myös musajuttuja ilmoille :)

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.