Jan 10, 2016Found in

194 - LIEBSTER AWARD

Taukoni aikana mulle oli tipahtanut kommenttiboksiin haaste. Oon saanut Liebster Awardin kerran aikaisemminkin, mutta siitä on jo useampi vuosi, joten toteutetaan haaste nyt uudelleen :>


1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa. 
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen. 
3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa. 
4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.

Kiitos Katrille palkinnosta! Taidan vähän huijata ja jättää laiskuuttani kohdat kolme ja neljä tekemättä, eli hypätäänpä seuraavaksi siis Katrin keksimiin kysymyksiin.

1. Suosikki askartelu-/taidetarvikkeesi?
Hmm. Rehellisesti sanoen oon aivan surkea kaikenlaisessa askartelussa, joten mulla ei ihan hirveästi kotona edes mitään askartelujuttuja oo. Jos kuitenkin innostun väsäämään jollekulle vaikkapa synttärikortin, käytän kaikkein mieluiten kortin toteuttamiseen vesivärikyniä. Eli vastataan siis vesivärikynät!

2. Viimeisin tee-se-itse -projektisi?
Jaa-a! Tässäpä jälleen mulle pohtimisen aihetta. En oo vähääkään DIY-ihminen, mutta jos itse neulotut jutut lasketaan, niin tein joululahjaksi kirjoneulotut lapaset. Ne näyttävät tältä. Ohje lapasiin löytyy Ravelrysta ja täältä.

3. Minkä taidon haluaisit oppia?
Tähän mulla taas riittäis vastauksia vaikka useamman postauksen verran! Haluaisin ainakin oppia neulomaan paremmin, ois aivan ihanaa kun osais tehdä monella erilaisella langalla hienoja kuvioita lapasiin ja sukkiin. Haluaisin myös oppia uusia kieliä, ja tällä hetkellä mulla onkin työn alla viro. Opiskelin viroa koko syksyn ja jatkan sitä nyt keväällä. Haluaisin myös oppia hallitsemaan aikaani paremmin; jos mulla ei oo mitään tekemistä, niin lojun vain sohvalla, ja vaikka mulla olisikin tekemistä, niin usein lojun silti vaan sohvalla.

4. Miten rentoudut?
No, lojumalla sohvalla.. :-D No ei. Tai no joo, mutta rentoudun myös esimerkiksi neulomalla ja katsomalla elokuvia.

5. Mistä haaveilet?
Eniten maailmassa haaveilen siitä, että voisin matkustaa paljon. Haaveilen myös miekkavalaan näkemisestä ja siitä, että saisin mukavan, koulutustani vastaavan työpaikan.

6. Miksi aloitit blogisi?
Ihan ensimmäisen blogini aloitin.. en edes muista miksi! Muistan vain, kuinka blogeja putkahteli tuolloin (vuonna 2009) kuin sieniä sateella, joten pakkohan minunkin oli työntää lusikkani samaan soppaan. Tämän nykyisen blogini taisin aivan alun perin aloittaa siksi, että saisin kirjoittaa kuulumisiani ja lykätä ottamiani kuvia jonnekin. Jossain vaiheessa tajusin, että en ehkä haluakaan jakaa asioita henkilökohtaisesta elämästäni niin paljon, joten rupesin kirjoittelemaan enemmän postijutuista. Tällä hetkellä blogi on melkoinen sillisalaatti, eli oikeastaan samanlainen kuin mie itte.

7. Paras kommentti, jonka olet saanut blogissasi?
Nykyiseen blogiini en oo tainnut saada (vielä) yhtään ilkeää tai vihaista kommenttia, joten voisin väittää, että kaikki saamani kommentit ovat olleet tosi kivoja. Erityisesti mieleeni on kuitenkin jäänyt Emmin komentti tähän postaukseen

8. Paras blogipostauksesi?
En oikeastaan osaa sanoa mikä on paras - itse tykkään eniten matkailu- ja filmikuvapostauksista, mutta ehdottomasti eniten hittejä on saanut kuitenkin vuoden 2013 suuri Hama-postaus. Minun postauksilla on keskimäärin noin 45 katselua, mutta edellä mainitsemaani postausta on katsottu reilu 700 kertaa. Ero on siis huomattava :-D Seuraavaksi eniten katsottu on luonnollisesti Hama mini -postaus, mutta hittejä sillä on vain vähän päälle 100. Mutta joo, molempien postausten eteen tein kyllä tosi paljon tavallista enemmän työtä. Olisi ihan kiva kuulla mistä postauksista te ootte pitäneet eniten? :-)

9. Onko se myös luetuin postauksesi?
Edellisessä kohdassa tulikin ilmi, mikä on luetuin postaukseni, mutta omat lempparini eivät yllä lähellekään Hama-postausten katselukertoja. Sääli sinänsä, matkailupostauksissa on nimittäin minun mielestäni kivoimmat ja upeimmat kuvat!

10. Millaisia blogeja seuraat?
No oikeastaan kaikenlaisia. Ainoastaan muotiblogit ovat sellaisia, mitkä eivät minua erityisemmin kiinnosta, vaikka pari poikkeusta toki on. Teinkin viime vuoden puolella postauksen lempiblogeistani, mutta lisättäköön tähän vielä muutama muu superkiva blogi: Ceramicstar, All That I'm After Is A Life Full Of Laughter, delicious circus, SUBWAY TO VENUS & Vaeltava paiserutto.

Kas näin! Sori, innostuin ehkä vähän turinoimaan, mutta kerrankos sitä. On niin mukava kirjoitella taas pitkästä aikaa. Huomenna on taas paluu takaisin arkeen, hauskaa alkuviikkoa siis kaikille!

2 comments:

 1. Voi vitsit, kiitos maininnasta! <3 Tuun aina hyvälle tuulelle, jos joku kehuu mun blogiani, vaikkei sitä ihmiset hirveästi edes lue enää :-) Hihih, ja olepa hyvä tuosta kommentista! On ilo tehdä joku muu iloiseksi.

  Mäkin haluaisin osata puhua monia kieliä! Viro on omalla tavallaan aika mielenkiintoisen kuuloinen, mutta ite haluaisin osata puhua italiaa, ranskaa ja japania kuin vettä vain. Olisi kyllä niin hienoa! Toivottavasti opinnot kielten parissa sujuvat hyvin! :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, eipä mittään! Mie oon lukenut sinun blogia jo ties kuinka kauan ja edelleen oon aina iloinen kun saan lukea sinun kuulumisia :> Ja ihan totta puhut, pitäis vaan itekin aktivoitua enemmän lukemieni blogien kommenttibokseissa!

   Ihan hyvin on mennyt kyllä! :-) Jah küll, eesti keele õppimine on väga huvitav. Tosin viro on yllättävän hankalaa, nyt jotenkin on oppinut vähän hahmottamaan sitä mikä työ suomen opiskelussa on sellaisille ihmisille, jotka ei puhu mitään sukukieltä! Haluaisin itekin taas ruveta opiskelemaan japania, ehkä sitten kun nuo viron kurssit on kahlattu läpi.. :'D

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.