Jun 19, 2017Found in

223 - BLOGGER RECOGNITION AWARD

No hei taas pitkästä aikaa! Nyt on ehkä viimein turvallista sanoa, että olen palannut. Kouluhommat on tehty ja töissäkin olen jo kolmatta viikkoa. Alkukesä on mennyt sarjoja ahmiessa (kun siihen on viimeinkin ollut aikaa) ja ihan vaan kotona möllöttäessä. Ja tietysti niitä töitä tehdessä. Nyt on taas kova hinku (ja on oikeastaan ollut jo pitkään!) päästä kirjoittamaan blogia, ja ajattelin, että voisin paluuni kunniaksi tehdä erään blogihaasteen, joka mulle annettiin taukoni aikana. Oon jo pitkään valmistellut myös yhteenvetopostausta ostolakosta, mutta koska siitä tulee pitkä, on ehkä sopivampaa palata blogijuttujen pariin vähän kevyemmillä jutuilla. Aloitetaan siis.


1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi

Aloitin ensimmäisen blogini varmaan vuonna 2008 tai 2009. Perustin blogin varmaankin siksi, että kaikilla muillakin oli tuohon aikaan blogi. Kirjoittelin enimmäkseen kai omasta elämästäni ja jutuista, jotka silloin kiinnostivat. Vuosina 2009-2012 kirjoitin blogia aktiivisemmin kuin koskaan, mutta joskus vuoden 2012 aikana päätin, etten halua jakaa henkilökohtaisia asioitani netissä niin yksityiskohtaisesti, joten poistin kaikki vanhat merkinnät. Sen jälkeen olen keskittynyt pääasiassa postijuttuihin ja valokuvien jakamiseen. Haaveilen edelleen siitä, että saisin joskus kirjoitettua musiikki-, elokuva- ja tv-sarjavinkkejä.

Aloittelevalle bloggaajalle tärkein ohje on kliseisesti se, että kirjoita siitä, mikä sinua itseäsi kiinnostaa. Motivaatio blogin pitämiseen loppuu aika äkkiä, jos yrittää väkisin kirjoittaa niistä jutuista, joista kaikki muutkin kirjoittavat, nimim. postasin vuonna 2009 asukuvia ja myöhemmin harrastin myös ostosten esittelyä.. Ei jotenkin tunnu enää yhtään omalta jutulta, eikä asujen esittely ollut sitä kyllä missään vaiheessa. Tykkään kyllä katsella muiden asuja aina silloin tällöin ja on kiva lukea ostoksistakin. Olenhan noista itsekin aina joskus kirjoitellut, mutta viime aikoina se on jäänyt (ehkä myös viimevuotisen ostolakon vuoksikin) vähän vähemmälle. Nykyään kuitenkin rajaan blogiin esiteltäväksi ne ostokset, jotka mielestäni sopivat muutenkin blogin sisältöön - jokaista t-paitaa ja uutta takkia en enää tänne kuvaa.

Minulle tämän palkinnon antoi ihanaa delicious circus -blogia pitävä Emmi jo aikapäiviä sitten, kiitos siis kovasti!  Oli tosi kiva huomata, että mullekin oltiin jaettu tällainen tunnustus, vaikka viimeisimmästä postauksesta oli vierähtänyt jo pitkä tovi.

Perinteisesti olen ite niin laiska ja saamaton, etten jaksa nimetä ketään, mutta tehkää ihmeessä haaste jos mielitte! Olisi tosi kiva lukea muidenkin vastauksia. Erityisesti kiinnostaa, että miksi just te ootte aloittaneet bloggaamisen!

Mukavaa alkuviikkoa ja palataan asiaan taas pian :-)

2 comments:

  1. Jee, tosi kiva että oot tehnyt tän! :> Mä muistan jotenkin hämärästi sun blogin, mutta silloin tuli seurattua kyllä niin paljon blogeja, että oon jopa unohtanut, millaisia omat postaukseni olivat vuosina 2008-2010 :-D Voi apua, onko siitäkin jo n. 9 vuotta, kun me alotettiin bloggaaminen?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näitä haasteita on aina silloin tällöin niin kiva täytellä, tulee aivan mieleen kun aina ennen irc-galleriassa oli tapana tehdä niitä galluppeja, haha :-D Muistatko?! Ihan hullua tosiaan, siitäkin on jo niin kauan kun blogivillitys alkoi! Mutta kyllä blogin kirjoittaminen on edelleen yhtä kivaa. Muistan vieläkin kun joskus väänsin intohimoisesti jotain Animecon-postausta tuntikausia ja sitten kaikki kuvat mitä blogitekstiin liitettiin oli niin pieniä kuin vaan mahdollista XD Voi vitsi. Hieman on kyllä bloggaustyyli vuosien varrella muuttunut, ehkä se tosin on vaan ihan hyvä juttu :"D

      Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.