Jul 18, 2017Found in

225 - POSTCROSSING

Päätin alkuvuodesta taas pitkästä aikaa antaa mahdollisuuden Postcrossingille. Oon jo lukemattomia kertoja valittanut täällä blogissakin siitä, miten tyytymätön oon ollut Postcrossingiin, sillä tuntuu, että itse aina yrittää ettiä muille kivat kortit ja sitten saa vaan takaisin sellaisia "löytyi tämmönen kortti laatikon pohjalta" -tyyppisiä kortteja. Oon ollut siihen tosi turhautunut, mutta aina välillä uteliaisuus iskee ja haluan kokeilla, millaisia kortteja sieltä maailmalta sitten tulee takaisin.

_MG_9229_MG_9230

Tällaiset kortit lähetin matkaan. Siitä on jo niin kauan kun olen nämä lähettänyt, etten yhtään muista millä perusteella kullekin valitsin kortin, mutta varmaankin jotain vastaanottajan toiveisiin mätsäävää yritin korttipinostani penkoa.

Takaisinkin sain kivoja kortteja (etenkin tykkään tuosta Frida Kahlosta!), mutta tällä hetkellä tuntuu kuitenkin siltä, että haluan panostaa enemmän kirjejuttuihin ja säästää arvokkaat postimerkit kirjekavereille :-)

_MG_9410_MG_9258_MG_9259_MG_9273

2 comments:

  1. Samoista syistä mullakin lopahti aikoinaan postcrossing ja onhan se nyt jälkikäteen ajateltuna myös aika kallis harrastus jos näkee vaivaa ja ostaa kortit uutena. Tuo Frida-kortti on ihana! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta puhut! Minun sisko joskus vähän ironisesti kysyikin, että onko Postcrossingin ideana se, että ikään kuin "maksetaan", jotta joku lähettää sinulle postikortin :-D Jos nyt oikein karkeasti asiaa pohtii, niin voi kai sen niinkin nähdä.. Mutta tosiaan, näillä nykyisillä Postin hinnoilla ei kyllä paljon postikortteja lähetellä :( Frida oli tosi kiva yllätys <3

      Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.