Jul 23, 2017Found in

226 - KIRJEPAPERIA

Aina siitä asti kun aktivoiduin uudelleen kirjeenvaihtojutuissa, oon tuskaillut saman ongelman kanssa: Suomesta on tosi vaikeaa löytää nättiä kirjepaperia suhteellisen edullisesti. Jos menisin käymään jossain päin Aasiaa, suuntaisin varmaan ensimmäisenä jonnekin paperitavarakauppaan ja ostaisin lehtiöittäin kirjepaperia. Olen muutaman kerran tilannut eri nettikaupoista kirjepaperia, mutta yleensä setit ovat melko kalliita ja niihin sisältyy joku 10 paperia ja viisi kirjekuorta. Sen lisäksi, että setit ovat yleensä melko tyyriitä, mulla saattaa helposti kulua yhteen kirjeeseen se 10 paperia, mikä tarkoittaa sitä, että mulla on roppakaupalla yksittäisiä kirjekuoria.

Viime keväänä tein toisen tai kolmannen kerran tilauksen taiwanilaiseen nettikauppaan nimeltään JanetStore. JanetStore on oikea paperitavarataivas varsinkin sellaiselle, joka tykkää söpöistä kirjepapereista. Hinnat ovat todella edulliset, mutta postikulut maksavat aina lähes saman verran kuin itse tuotteetkin. Vaikka löytäisit kymmenellä dollarilla paljon ihania kirjepapereita, saatat hyvinkin joutua pulittamaan 10-15 dollaria postimaksuja. Se on sääli, mutta päätin kuitenkin uhrautua ja ostaa itselleni pari kirjelehtiötä. Nykyään muuten tilaankin aina mielummin lehtiöitä kuin kirjesettejä, sillä kuten mainittua, niitä kirjekuoria tursuaa ylimääräisinä ovista ja ikkunoista!

_MG_9225_MG_9227_MG_9224

Eivätkö ole söpöjä?! Hallmarkin lehtiöt olivat itselleni erityisen mieluisia, joskin kirjepaperit olivat tosi pieniä. Onneksi lehtiöt ovat kuitenkin aika paksuja ja papereiden molemmille puolille voi kirjoittaa ◕‿◕

2 comments:

 1. Voi ei kuinka söpöjä! ♥ Tuli myös kauhea hinku taas kirjekaverille, koska edellisen kerran mulla oli kirjekaveri joskus yläasteen alussa, eli tosi kauan aikaa sitten :D Harmittaa, että kirjeiden lähettäminen on jäänyt, koska oli aina niin hauska odotella toisen kirjettä ja voi sitä iloa kun näki postin joukossa kirjeen, joka oli tullut :D
  Sulla on tosi kiva blogi, liityin lukijaksi! :)

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen ehdottomasti aloittamaan kirjottelun taas, se on niin kivaa puuhaa :> Ja aivan totta, on niin kiva, kun laskujen seasta löytyy ihana kirje kirjekaverilta!

   Kiitos kovasti ja tervetuloa seurailemaan! <3

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.