Aug 13, 2017Found in

229 - MAIL FROM LAST WINTER

Kuten varmaankin arvaatte, bloggaustaukoni aikana mulle on kertynyt taas huima läjä postijuttuja jaettavaksi! Jälleen kerran ollaan kuitenkin siinä pisteessä, ettei mulla ole enää hajuakaan, että mikä kirje tai paketti saapui milloinkin ja missä järjestyksessä ne ovat tulleet ja lähteneet. Tässä siis suurpiirteisesti sanottuna viime talven saapuneita ja lähteneitä posteja!

_MG_9223Lähetin kavereille kiitoksena uuden vuoden juhlista itse kutomani lapaset ja villasukat, sekä Muumi-kortin. / I knitted two pairs of mittens and one pair of socks for my friends as a thank you for hosting a New Year's Eve party and letting me stay at their place.


_MG_9220Joululahja Lauralta. / A Christmas gift from Laura, Belgium.


_MG_9245Kirje Lauralle. / A letter to Laura.

_MG_9241_MG_9244Kirje Lauralta. Tuo pinssi on niin ihana, eikä nutellapatukkakaan pahaa ollut! / A letter from Laura. Really fell in love with the cute enamel pin and the Nutella bar wasn't bad either!

_MG_9234_MG_9235_MG_9231Joululahjapaketti Marriah'lta USAsta. / A Christmas gift from Marriah, USA.

_MG_9250_MG_9251Kirje Marriah'lle. / A letter to Marriah.

_MG_9249_MG_9248Kirje ja paketti Katrinalta Norjasta. Tuo tee oli tosi hyvää ja kuppi niin nätti! / A letter and a package from Katrina, Norway. That tea was delicious and the cup was so pretty!


No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.