Oct 21, 2017Found in

TALLINN, MAY 2017

Käytiin Riinan kanssa pienellä virkistysmatkalla Tallinnassa toukokuussa. Tallinna on aina yhtä ihana (ja helppo!) matkakohde. Sinne on niin vaivatonta ja halpaa matkustaa, eikä sen kauneutta voi ihastella kylläksi. Lähtiessämme Helsingistä sää oli siellä vielä tosi keväinen, mutta Tallinnassa tarkeni jo t-paidalla. Kierreltiin pääasiassa vanhassa kaupungissa ja sataman lähellä. Vanha kaupunki on kyllä ihan minun suosikki, en oo vielä missään kohdannut niin fotogeenisiä rakennuksia kuin siellä! Tässä pieni kuvapläjäys tuolta päivältä.

We did a day trip to Tallinn in May with Riina. Tallinn is always a lovely and easy destination. It's so easy and cheap to get there and you never get tired of its beauty. When we left Helsinki the weather was very springy, but as soon as we stranded in Tallinn we could immediately feel summer in the air. It was so warm! We spent the day strolling around the old town and the harbor area. The old town of Tallinn is definitely one of my favorite places, I've never seen such photogenic buildings anywhere else! Here's a little photo diary from that day.

_MG_9359_MG_9353_MG_9350_MG_9348_MG_9368_MG_9381_MG_9362_MG_9361_MG_9357_MG_9355_MG_9383

4 comments:

 1. Tallinna on kyllä niin kuvauksellinen paikka, minäkin tykkään! Olin ajatellut ensi kesänä lähteä sinne muutaman päivän reissulle ja nämä kuvat nähdessäni se nyt sitten varmistui! <3 Vaikka Viro onkin niin lähellä, on sinne silti aina ihanaa mennä.

  Pakko vielä kysyä tällainen random kysymys; oliko tuo Coca Cola lime hyvää? XD Mun piti kerran ostaa sitä, mutta tulin toisiin aatoksiin, kun en tiennyt, millaista se on... :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tallinna on kyllä ihana kun se on niin lähellä ja aina yhtä upea :-) Haluaisin itekin taas pian uudelleen käymään!

   Limecokis oli ihan hyvää, tosin oon ite vannoutunut vaniljacokisen ystävä, mutta ei tuokaan huonoa ollut :>

   Delete
 2. Ihanan lämpöisiltä näyttää nää kuvat, kun vertaa nyt ulkona olevaan keliin *_* Upeita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :-) Ja kieltämättä kyllähän näitä vähän nyt kaiholla katselee, kun tuolla ulkona vallitsee niin lohduton pimeys!

   Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.