Dec 19, 2017Found in

VUODEN 2017 TOP 5 LEVYT

1. Mew: Visuals


Visuals on mulle kyllä ehdottomasti tämän vuoden paras levy. Mewin edellinen levy, +/-, ei oikein iskenyt, mutta tämä sitten senkin edestä! Kitaristi Bo Madsenin lähtö kyllä kuuluu siinä mielessä, että Mewille ominaiset kikkailevat kitarasoundit eivät ole tämän levyn pääosassa, mutta silti levy on jotenkin tosi Mew. Tältä levyltä kannattaa kuunnella ainakin The Wake Of Your Life ja Learn Our Crystals.

2. Kelela: Take Me Apart


Mulla ei oo mitään käsitystä, mistä Kelela ilmestyi minun elämään, mutta onneksi ilmestyi! Rupesin kuuntelemaan tätä levyä joskus marraskuussa ja oon kuunnellu sen varmaan 20 kertaa sen jälkeen. Ihan superhyvä! Rakastan ihan kaikkea tässä levyssä. Kuuntele levyltä ainakin aloitusbiisi Frontline.

3. Gorillaz: Demon Days


Gorillazin Demon Days ei ole mikään uusi levy, mutta ehdottomasti yksi minun lempilevyistä ikinä. Kuuntelin tätä tosi paljon keväällä ja vielä kymmenienkin kuuntelukertojen jälkeen toimii joka kerta yhtä hyvin. Oma lempibiisini tältä levyltä on Fire Coming Out Of The Monkey's Head, mutta myös levyn hittikappaleet DARE ja Feel Good Inc. kannattaa kuunnella!

4. Hans Zimmer: Interstellar Original Motion Picture Soundtrack


Interstellar on yksi minun lempielokuvista. En oo koskaan ollut niin vaikuttunut ja mykistynyt elokuvissa käynnin jälkeen kuin silloin kun käytiin kattomassa tämä. Myös elokuvan soundtrack on ihan älyttömän hyvä. Oon todellinen soundtrack-fani, mutta tässä on kyllä kaikkien aikojen lemppari. Ihan uskomattomas voimakas. Omat lempparini tältä soundtrackitlta (jos on pakko valita) ovat S.T.A.Y. ja Cornfield Chase.

5. Nicholas Britell: Moonlight Original Motion Picture Soundtrack


Sen lisäksi että Moonlight oli minusta tosi hieno elokuva, myös siinä on upea ja kaunis soundtrack. Tuntuu, että meen aina ihan sanattomaksi kun kuuntelen tätä. En oikein osaa vissiin kirjoittaakaan mitään, joten saatte tästäkin kappalesuositukset: Ride Home, Chef's Special ja End Credits Suite.

2 comments:

  1. Aah, sinä diggailet myös mewiä. Minä myös, jo vuosia. Olisin heidän keikalleen tahtonut mennä, mutta oli niin ilkeästi keskellä viikkoa että töiden takia olisi ollut hurjaa lähteä ajelemaan kolmea tuntia suuntaansa. :( Hans Zimmerin musiikki iskee myös. Hänen sävellyksiään tulee laitettua soittolistalle spotifyssä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä, erittäin paljon! Mew on ollut vuosikaudet ihan ykköslempibändini :-) Harmi, ettet päässyt keikalle, toivottavasti ens kerralla pääsisit! Mew pääsee kyllä livenä parhaiten oikeuksiinsa, mulla oli nyt viides kerta kun kävin kattomassa ja kesällä on toivottavasti kuudes. Ja aah, Hans Zimmer, voin samaistua! Niin hyvä säveltäjä.

      Delete

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.