Jun 23, 2018Found in

SPRING MAIL PT. 1

Hei kaikki! Toivottavasti teillä on ollut kiva juhannusviikonloppu. Itse viettelin vapaita täällä Tampereella ja aika on mennyt lähinnä kutoessa ja sarjoja katsoessa. Ajattelin, että nyt kun on kerrankin kunnolla aikaa, että olis kiva päivittää vähän blogiakin. Tässä siis vähän kevään posteja :-)

Hi everyone! Hope you've had a lovely Summer by far. Here's a bunch of mail from last Spring!

_MG_9656
Kirje Lauralle Belgiaan. Mukaan laitoin sukat, kasvonaamion ja käsirasvan. / A letter to Laura, Belgium. I also sent her a pair of socks, a sheet mask and hand cream.

_MG_9651
Äiti lähetti postikortin Thaimaan-matkaltaan. / Mom sent me a postcard while she was in Thailand on holiday.


_MG_9653
Marriah ja Anni jatkoivat seikkaluja Ruotissa ja Norjassa ja muistivat minua postikorteilla. / Marriah and Anni continued their adventures in Sweden and Norway and sent me postcards from their trips.


_MG_9654
Paketti Katrinalta Norjasta. Mukana oli muistilappuja, esite Trondheimista, pieni rasia, mustikkapastilleja ja kortteja. Trondheim näyttää niin uskomattoman kauniilta kaupungilta, haluan ehdottomasti matkustaa sinne joskus! / A package from Katrina, Norway. The package included post-it notes, a brochure about Trondheim, a small tin box, blueberry sweets and postcards. Trondheim seems to be such a beautiful city, I definitely want to visit there some day!


_MG_9675Pitkästä aikaa myös kirje Melanielta Hollannista. Jälleen kerran hän oli askarrellut aivan ihanan kirjekuoren! / Melanie also wrote me a letter after a small pause she had from writing. Once again she had crafted a beautiful envelope!

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.