Sep 4, 2018Found in

KEVÄÄN JA KESÄN SAAPUNEITA

Heippa! Mulla oli kesällä tavoitteena postata noin kerran viikossa, mutta se ei nyt aivan toteutunut, enkä kyllä uskalla luvata, että tilanne helpottaisi yhtään syksyllä. Yritän kuitenkin käydä päivittelemässä aina silloin blogia, kun mulla on oikeasti tarpeeksi aikaa keskittyä kirjoittamiseen :-) Mitä teille kuuluu? Joko koulu on alkanut? Lukeeko näitä minun juttuja enää kukaan?

Hi! I really wanted to update the blog once a week during Summer, but I kind of failed to do so and unfortunately I think that the approaching Autumn won't ease the situation at all. Anyway I'll try to come and write here whenever I have time and enough concentration to focus on writing :-) How are you? Back at school already? Is there even anyone reading my babbling anymore?

Tähän postaukseen puran vähän kevään ja kesän aikana saapunutta postia.

In this post you'll see some of the mail that reached me during Spring and Summer.

_MG_9948_MG_9947
Tämä kirje tuli Lauralta Belgiasta. Mukana oli teetä ja kesäinen postikortti. / This letter was sent by my Belgian friend Laura. With the letter she also sent me some tea and a summery postcard.

_MG_9847
Norjalainen Katrina lähetti tämän pienen piristyspaketin keväällä. Kassi on kuin mulle tehty ja hiusdonitsit Katrina oli virkannut itse! / This little cheer up package came from Katrina, Norway. The tote is so me and she had crocheted the hair ties herself!

_MG_9856
Ruotsalainen kaverini Anni lomaili kesällä Tjörnillä ja lähetti sieltä kauniin kortin. / My Swedish friend Anni was spending her holiday in Tjörn and she sent this beautiful postcard from there.

_MG_9946
Laura taas lomaili Saksassa ja lähetti kortin sieltä. Kortin maisema on upea! / Laura spent her holiday in Germany and sent me this card from her trip. The view in the card in amazing!

_MG_9953
Vasemmalla oleva kortti on äidiltä. Se muistutti kuulema niin kovasti minua, että äidin oli aivan pakko lähettää se mulle :-D Oikealla oleva ihana kortti on kaveriltani Riikalta. / The card on the left is from mom, she said the knitting theme reminded her of me and wanted to send it to me. The card on the right is from my friend Riikka.

2 comments:

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Jutta R.